Brenda fick 5 barn samtidigt – nu har familjen inte råd med blöjor

Brenda Raymundo

Brenda Raymundo från Texas fick fem barn samtidigt.
Nu har familjen inte råd med blöjor.
– Det kommer nog bara bli tuffare, säger maken Alejandro.
0:36

Efter reklamen: Fick 5 barn samtidigt – nu har de inte råd med blöjor

(0:36)

Brenda Raymundo, 29, och maken Alejandro Ibarra fick sig en rejäl chock när de fick veta att de skulle bli föräldrar till femlingar. Brenda hade blivit gravid via IVF och visste att det fanns en ökad risk till fler barn, men hon kunde inte tro att det skulle ligga fem stycken i magen.

För paret var det som en skänk från ovan. Barnen Amara, Humberto, Leilany, Tony och Alex föddes i maj förra året. De fick tillbringa sina fem första veckor i livet i en kuvös på intensiven.

Brenda Raymundo

Brenda Raymundo med barnen Barnen Amara, Humberto, Leilany, Tony och Alex.

Tiktok

Familjen har inte råd med blöjor

Den 30 juli fick Brenda och Alejandro äntligen ta hem barnen och leva det familjeliv som de drömt om så länge. Samtidigt ökar kostnaderna och paret behöver ekonomisk stöttning för att ha råd med blöjor.

– Det är fantastiskt och något som jag aldrig hade kunnat drömma om. Samtidigt kom det väldigt oväntat och blev svårare än vad vi trodde. Det kommer nog bara bli tuffare, säger Alejandro till Dallas News.

Familjen Raymundo

Familjen berättar att de inte har råd med blöjor och måste förlita sig på donationer för att gå runt.

Tiktok

Mammans ord om barnen: ”Tycker...”

Brendas mamma Maria Acosta, 49, hjälper också till med barnen. Två av dem brukar sova med henne på nätterna. Det är en välbehövlig avlastning i ett hektiskt familjeliv, även om barnen är förhållandevis lugna.

– Jag tycker verkligen att de är lugna barn, det är inte så mycket jobb. Men ja, de blir irriterade när de är hungriga och trötta, men jag trodde faktiskt att det skulle vara mer jobb, säger Brenda.

Familjen har även startat en Tiktok-kanal där man kan följa familjens resa. I skrivande stund har de cirka 230 000 följare och tre miljoner likes.

Foto: Tiktok

SENASTE NYTT!