Det är forskare som gjort en historisk studie som visar hur bebisar i magen reagerar på olika smaker.
Det är Nadja Reissland som tillsammans med kollegor har tittat på ultraljudsbilder i 4D från 100 kvinnor gravida i vecka 32 och 36.
Kvinnorna delades in i tre grupper, varvid den ena gruppen fick äta grönkålspulver, den andra gruppen morotspulver, och den tredje var endast en kontrollgrupp.
Och synen är fascinerande.
Fostren såg ut att le, och bli griniga, beroende på vad mamman stoppade i sig.

Nadja Reissland
Det gillade bebisarna
Det var främst grönkålspulvret som gick hem hos bebisarna i magen, samtidigt som de blev sura av morotspulvret.
– Tidigare forskare har endast tittat på vad som händer efter födseln, när det kommer till spädbarnets matpreferenser. Men att faktiskt se fostrets ansiktsuttryck när de drabbas av den bittra eller icke-bittra smaken är något helt nytt, säger Reissland till The Guardian.
Forskarna tror att fostren upplever smaker genom att andas in och svälja fostervattnet och vid födseln kan bebisarnas smakpreferenser påverkas beroende på vad mamman ätit under graviditeten.
Enligt Nadja Reissland kan studien i framtiden bidra till diskussioner om vad gravida bör äta.

Här reagerar fostret med ett leende...

...och här blir fostret sur
FOTO: TT/Youtube/Durham University