Åttabarnsmamman har bara söner – är nu gravid igen: ”Vill ha tio barn”

29-åringen har fått åtta barn – alla söner.

Foto: INSTAGRAM
En gravid åttabarnsmamma berättar öppet om föräldraskapets stora frågor – när man har åtta pojkar.
”Folk som säger att vara en hemmafru inte kan vara så svårt skulle testa att byta liv med mig”, skriver 29-årige Yalancia Rosario.

29-åriga Yalancia Rosario bor i den amerikanska delstaten Texas. Trots sin relativt unga ålder har 29-åringen åtta barn. Inte nog med det, alla hennes barn är söner. Hennes söner heter, i ordning:

Jamel, 12 , Michael Jr, 9, Angelo, åtta, Armani, 6, Prince, 5, Sincere, 3, Armani, 1, och nytillskottet Gimani, som är fem månader gammal. Men det stannar inte där. Åttabarnsmamman Yalancia Rosario är gravid – för sin nionde gång.

Megamamman har alltid velat ha en stor familj

Megamamman Yalancia Rosario driver ett företag hemifrån och är gift med 36-årige Michael Rosario. För The Sun berättar mamman hur hon alltid drömt att ha en stor, en väldigt stor familj.

– Jag har alltid velat ha en stor familj på tio stycken. Jag var den äldsta av sju syskon när jag växte upp, så jag ville ha en stor familj att skapa minnen med.

”Folk som säger att vara en hemmafru inte kan vara så svårt skulle testa att byta liv med mig …”, skriver mamman på Instagram.

I ett annat inlägg skriver mamman att hon inte skulle byta något mot det liv hon har i dag – även om det är jobbigt ibland.

”Med dessa sju pojkar och en bebis så känner jag mig fast mellan babystadiet, småbarnstadiet och tonårsstadiet. Men jag skulle inte byta ut det mot världen!”, skriver mamman.

Yalancias följare hyllar henne

Men följarna hyllar mamman för hennes hårda arbetare.

”Du får det att se barnsligt enkelt ut”, skriver en följare.

”I dag slog en tanke mig: En kvinnas arbete tar aldrig slut”, skriver en annan.

En annan följare håller helt med mamman.

”Det är seriöst ett fulltidsjobb – med övertid varje vecka”, beskriver en annan följare att ha barn och söner. Följaren forsätter och beskriver hur det känns att ha många barn:

”Ett arbete utan några lediga dagar, eller lunchpauser, sjukdagar och tillfälle att stämpla ut.”

Gravid igen – har inta avslöjat könet

Den 17 november delade Yalancia ett klipp – där hon delade med sig till världen att hon återigen var gravid för nionde gången.

”När din gubbe får dig på smällen för nionde gången och du är bara 29”, skrev hon under klippet. Många av hennes följare var snabba med att fråga vad könet blir på det nionde barnet.

Yalancia meddelade att hon snart kommer berätta – och att hon siktar på att återigen att bli gravid efteråt.

”Jajjemen, jag siktar på 10 stycken förstår ni”, skrev mamman i kommentarsfältet.

Yalancia Rosario har inte bara ett framgångsrikt Instagramkonto, utan även ett stort TikTok-konto, samt en Youtube-kanal. Enbart på TikTok har mamman över 237 000 följare, där hon delar med sig av skämt och andra upptåg hennes massiva familj har för sig.

– Jag har blivit hånad så många gånger på intermet. Många kommenterar saker som: ”Sluta använd våra skattepengar”, ”Lär dig använda preventivmedel” och ”Hur många pappor har det egentligen funnits?”.

Men Yalancia Rosario låter sig inte kuvas.

– Mitt livsmål är att vara mamma. Jag vill ha tio barn. Det positiva slår alltid det negativa, säger hon till The Sun.

– Jag älskar att vara en megamamma och jag ångrar inte en sekund, säger den snart niobarnsmamman.

LÄS OCKSÅ: Brody Sims, 11, hjälteinsats räddade livet på syskonen: ”Overkligt”

LÄS OCKSÅ: Influencermamman Abbie Herbert, 24, får massiv kritik – efter dotterns namn

Foto: INSTAGRAM

SENASTE NYTT!