Annie, 65, har världens största bröst – väger 30 kilo vardera: ”Elaka”

Annie, 65, har världens största bröst –

Foto: INSTAGRAM
65-åriga Annie har världens största naturliga bröst.
Ett faktum som både varit en välsignelse – och en förbannelse.
– När jag var tonåring, så slutade brösten aldrig växa. Utan de bara fortsatte och fortsatte, berättar Annie Hawkins-Turner för Daily Star.
Visar sitt ”life hack” för stora bröst ”De plats i sommarklänningen”
0:24

Efter reklamen: Visar sitt ”life hack” för stora bröst ”De plats i sommarklänningen”

(0:24)

Slå på ljud

Annie Hawkins-Turner, 65, som går under artistnamnet Norma Stitz, har världens största naturliga bröst. En välsignelse enligt 65-åringen. Men hennes kolossala byst har inte alltid varit oproblematisk.

Hur stora är Annies byst egentligen? 102ZZZ, enligt den amerikanska BH-tabellen. Såpass stora att de inte har en motsvarighet i den europeiska tabellen.

Minst sagt imponerande. Nu berättar Annie om livet med de stora brösten och om hennes karriär som modell för personer med speciella intressen.

Gjort karriär på sin kolossala byst

På sociala medier följs 65-åringen av hundratusentals människor. Hennes byst har gjort henne omåttligt populär, vilket gjort att hon har kunnat bygga en hel karriär på sina enorma kroppsdelar. Men vem är hon egentligen?

65-åringen föddes i Atlanta, i USA, den 22 december 1956. När Annie var tonåring började hennes bröst växa, men till skillnad från många andra så slutade hennes bröst aldrig växa.

– När jag var tonåring, så slutade brösten aldrig växa. Utan de bara fortsatte och fortsatte, berättar Annie Hawkins-Turner, enligt Daily Star.

Tillslut tvingades Annie söka läkarvård. På sjukhuset fick Annie svaret på varför hennes bröst aldrig slutade växa. Hon hade drabbats av ett sällsynt syndrom som heter Gigantomasti. En sjukdom som gör att olika mänskliga kroppsdelar, som bröst, får onormal tillväxt.

– Jag blev tillslut diagnostiserad med Gigantomasti. Det gör att mina bröst växer ständigt, även i dag, fortsätter Annie berätta, enligt Daily Star.

Maken dog – men gav Annie en karriär

Senare i livet träffade Annie sin make Allen Turner 1992. Sorgligt nog avled Allen i lungcancer efter 13 år av äktenskap, 2005. Med sin make fick Annie två barn. Men Allen gjorde mer för Annie när han var i livet:

För det var Allen som hejade på sin fru att börja lägga ut biler på sig själv på sin egna hemsida. En hemsida som startade hennes karriär som fetishmodell.

I dag har Annie Hawkins-Turner, eller Norma Stitz, hundratusentals följare på sociala medier som Instagram. Ett kändisskap hon har kunnat göra karriär på.

Chockades av nyheten: Hon blev mormor som 31-åring

Men allt har inte varit lätt. Under uppväxten blev Annie mobbad av sina skolkamrater på grund av sina stora tvillingar. Även vardagliga sysslor är en utmaning – som att köra bil är något som är svårt för Annie.

– Jag bråkar inte med naturen. Men lyckligtvis har min rygg anpassat sig och mina ryggmuskler har vuxit till sig för att klara vikten, berättar Annie.

– Barn kan verkligen vara elaka. De retas mest av alla. Speciellt om man sticker ut, berättar Annie.

Annie har vunnit Guinness World Record för sina meloner. Varje bröst ska väga omkring 30 kilo vardera, enligt Daily Star.

35-åriga Lucy har enorma bröst "Kan inte sova naken"

Se klippet här!

Foto: INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN