TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson

Alyssas, 23, vägran efter 57-årige fästmannens ord: ”Skämmer bort”

12 jan, 2022 
https://image.hant.se/image-7524194?imageId=7524194&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=56.22&x=0&y=19.28
Alex Hartelius
Alyssa Renee Guierrez och Peter
Alyssa Renee Gutierrez, 23, lever ett liv i flärd med fästmannen Peter, 57.
Nu har hon sagt upp sig från jobbet och blivit viral på Tiktok efter flera lyxavslöjanden.
– Snygga tjejer behöver inte önska sig julklappar eftersom snygga tjejer får fira jul hela året, säger hon i ett klipp.
Annons
Flickans starka reaktion
 – får en hundvalp i julklappBrand logo
Flickans starka reaktion
 – får en hundvalp i julklapp

För tre år sedan föll Alyssa Renee Gutierrez, 23, för den 34 år äldre Peter, 57. Kärleken har med åren successivt vuxit och numer kan de titulera sig fästmö och fästman.

Paret lever ett liv i lyx. Peter är pokerproffs och så skicklig på det populära kortspelet att han under åren dragit in stora summor pengar. På Tiktok delar de med sig av sin lyxiga vardag, som är sprängfylld med shoppingrundor, båthäng och lyxiga hotell. Många av inläggen har flera miljoner visningar.

Alyssa Renee Guiterrez behöver heller inte bekymra sig för att ta ledigt från jobbet. Hon har nämligen inget. I ett klipp på Tiktok har Alyssa tidigare berättat att hon sa upp sig från jobbet så fort Peter sa att hon var för vacker för att jobba.

”Alltid varit attraherad av äldre män”

Enligt The Mirror träffades paret tre dagar innan Alyssa fyllde 20. Peter hade strax innan skilt sig från sin ex-fru, som han har två barn tillsammans med.

Annons

Alyssa säger att hon kommer bra överens med hans dotter och att de är väldigt goda vänner.

– I hela mitt liv har jag alltid varit attraherad av äldre män. Folk verkar tro att jag bara gillar män som är äldre än min pappa, men det är inte sant. När jag var 18 hade jag flera relationer med män i åldrarna 20 till 40, har Alyssa Renee Guiterrez tidigare sagt, enligt The Mirror.

Alyssa beskriver livet med Peter som rena rama julafton.

– Snygga tjejer behöver inte önska sig julklappar eftersom snygga tjejer får fira jul hela året, påstår hon i ett klipp.

Följarna tycker Alyssa är kontroversiell

Men det goda livet sticker i ögonen på några av Alyssa Renee Guiterrez följare. De tycker att hon är kontroversiell och provocerande när hon berättar om alla saker som Peter köper åt henne.

Alyssa själv verkar obrydd av trollen och fortsätter att göra sin grej. Hon har föräldrarnas stöd och tycker att livet med Peter är kanon. Den stora ålderskillnaden tycker hon inte heller är något att haka upp sig på. Det är ju trots allt bara en siffra.

– Det börjar bli allt vanligare, säger Alyssa i ett annat klipp.

Foto: TikTok

Annons