5-årige brodern bar sin lillasysters kista – hjärtskärande bilderna

Piper och Cayden

Meagan och Laurence hade alltid drömt om en liten flicka.
När dottern Piper föddes var hon väldigt efterlängtad.
Sen hände det fruktansvärda.
0:23

Efter reklamen: Bedårande hundvalp får syn på sig själv i spegeln

(0:23)

Meagan och Laurence Collard från Australien levde ett drömliv med sönerna Cayden, 5, och Franklin, 3. Det enda som kunde göra livet bättre var att få ett till barn, gärna en liten flicka.

När Meagan blev gravid med Piper Winifred var det som att deras böner besannats. Hela familjen svävade som på moln och bröderna Franklin och Cayden var överlyckliga över lillasysterns ankomst.

Piper var en glad bebis och både skrattade och log så fort hon fick umgås med sina bröder. Äntligen hade Meagan och Laurence fått den kärnfamilj som de alltid hade drömt om.

Familjens fruktansvärda besked

Men allt tog en fruktansvärd vändning. I maj 2018 började Piper kräkas okontrollerat. Läkarna trodde att det var något virus som spökade, men en månad senare hade kräkningarna inte upphört.

Meagan förstod att det var något allvarligt med dottern. Flera tester gjordes innan läkarna kunde konstatera att Piper drabbats av cancer. Den hade redan spridit sig från hennes binjure till levern, lymfkörtlarna, buken, brösthålan och äggstockarna.

Piper behövde fem cellgiftsbehandlingar, en operation, stamcellstransplantation, strålning och ett halvårs immunterapi för att ens ha en chans att besegra cancern.

Laurence och Pipier

Laurence och dottern Piper sover.

Facebook
5-åriga flickans hjärtskärande önskan – efter mammans svåra fråga

Mammans sorg: ”Helt fruktansvärt”

I väntan på stamcellstransplantationen tvingades hon isolera sig med föräldrarna i en månads tid, utan någon möjlighet att träffa sina bröder.

– Hon fick inte träffa sina bröder på tre veckor. De grät och bad om att få se henne, vilket var helt fruktansvärt och något som man inte ens önskar sin värsta fiende, sa Meagan Collard till News.com.au förra året.

Piper rasade i vikt och fick problem med att gå. Hon grät konstant om inte Meagan fanns där för att hålla om henne. När de hittade en till tumör i magen förstod Meagan och Laurence att deras dotter inte skulle överleva.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Broderns farväl – hjärtskärande bilden

Piper dog i början av 2019. Meagan glömmer aldrig när dottern tog sitt sista andetag, hur hon förklarade för dottern att det var ”okej att släppa taget”. Bröderna fanns vid systerns sida för att ta farväl.

– De fick mysa med sin lillasyster en sista gång och ta farväl. Sen kom begravningsbilen... att få se sin lilla flicka läggas på en liten metallbrits i bakluckan av en vit van helt ensam skakar om en totalt.

På begravningen hjälpte femårige brodern Franklin att bära kistan med systern i.

– Det är något med att se sin femårige son bära en liten kista som får hjärtat att gå i tusen bitar, men samtidigt gör dig så stolt. Han höll alltid om sin lillasyster och detta blev sista gången som han fick göra det.

Piper blev ett år gammal.

Cayden

Cayden älskade sin lillasyster Piper. Han älskade att hålla om henne. Här för han henne till sista vilan.

Facebook

LÄS OCKSÅ: Kirsty Harrower, 20, besegrade cancern två gånger om

LÄS OCKSÅ: Marie förlorade sönerna och deras pappa i samma sjukdom

Foto: Facebook, Instagram

SENASTE NYTT!