tragiska livsöden

4-åriga tvillingarna kröp ner i leksakslådan – dog båda två

4-åriga tvillingarna kröp ner i leksakslådan – dog båda två

FOTO: GOFUNDME
Fyraåriga tvillingarna kröp ner i sin leksakslåda – och dog tragiskt.
Polisen i Florida utreder nu den fruktansvärda händelsen.
– Vi är i ett väldigt tidigt stadie, säger polisen till People.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tvillingarna frågar sin styvmamma om hon vill adoptera dem
0:36

Efter reklamen: Tvillingarna frågar sin styvmamma om hon vill adoptera dem

(0:36)

Slå på ljud

Två fyraåriga tvillingar, Aurora och Kellan Starr, har hittats döda. De två barnen hade krupit ner i en leksakslåda av trä, där familjen förvarade deras gossedjur. Tvillingarna misstänks nu ha somnat och drabbats av syrebrist, skriver magasinet People.

Familjen, som är från den amerikanska delstaten Florida, sörjer nu efter den tragiska händelsen som inträffade den 25 augusti.

Tvillingarna väckte varandra – tidigt på morgonen

Enligt mamman Sadie Myers, som uttalat sig i ett inlägg på Facebook, skedde den misstänkta olyckan under morgonen. Pappan hade lagt barnen för att sova kvällen innan, men tidigt på under morgonen hade barnen väckt varandra.

”Någon gång tidigt den morgonen väckte tvillingarna varandra och bestämde sig för att de ville leka i sitt rum istället för att sova. De gjorde detta ofta”, skriver mamman om händelsen.

”Och då brukar de somna på något konstigt ställe i sitt rum. Det låg ofta leksaker kvar överallt. Vi kunde alltid hitta bevis deras lek när vi går upp på morgonen…”, berättar Sadie Myers.

Aurora och Kellan Starr.

FOTO: GOFUNDME

”De måste bestämt sig för att mysa…”

Mamman berättar att. hon tror att detta har skett igen. Men denna gång kröp barnen in i leksakslådan.

”De måste bestämt sig för att mysa. De la sig för att sova deras leksakslåda gjord av cederträ. Det var där vi förvarade alla gossedjur”, skriver mamman.

Polis utreder nu händelsen. Enligt magasinet People, som varit i kontakt med den lokala polisen i Jacksonville, så vill inte polisen uttala sig innan de fått hela bilden.

– Vi är i ett väldigt tidigt stadie, säger polisen till People.

Flera räddningsförsök gjordes när tvillingarna hittades. Men det var redan försent. Enligt mamman Sadie Myers visste hon inte att leksakslådan var lufttät.

”Något jag inte visste – och något som jag inte heller tror att många vet – är att de flesta leksakslådor av trä är luft- och ljudtäta när de är stängda. När tvillingarna sov måste de långsamt fått slut på syre”.

En insamlingssida har satts upp för familjen. Sidan har samlat in 250 000 kronor hittills.

FOTO: GOFUNDME

FRÅN FÖRSTASIDAN