32-åriga tvåbarnsmamman var fullt frisk – föll ihop under träningspass

Katy Hancock och maken Edd håller barnen Dylan och Taylor.

FOTO: Facebook
Tvåbarnsmamman Katy Hancock, 32, föll plötsligt ihop när hon höll i en trampolinkurs.
Hon lämnar nu efter sig sin förkrossade familj med maken Edd och barnen Dylan, 4, och Taylor, 2.
– Katy var ett ljus när det gäller hennes personlighet, säger maken till Daily Mail.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ambulans råkar backa över kvinna
0:33

Efter reklamen: Ambulans råkar backa över kvinna

(0:33)

Slå på ljud

Katy Hancock, 32, från Cambridge i England älskade att röra på sig – gärna tillsammans med sina två barn Dylan och Taylor. Hon brukade bland annat cykla och paddla kanot med dem.

Katys pappa Chris Taylor beskriver sin dotter som "extremt livlig och aktiv" och "otroligt rolig". Som en del av sin aktiva livsstil ledde Katy träningsklasser och det var under en trampolinklass som det ofattbara hände.

Var fullt frisk – föll ihop

Plötsligt trillade Katy som var fullt frisk ihop. Det visade sig att hon hade fått en hjärnblödning. Hon fördes i illfart till akuten men hon somnade tragisk nog in en vecka efter hjärnblödningen. Hennes liv gick inte att rädda och Katy lämnar efter sig maken Edd och barnen Dylan och Taylor.

– Katy var ett ljus när det gäller hennes personlighet. Hon hade alltid sista ordet och var generellt ganska rak. Hon tyckte om att ha kul och sedan hon stadgade sig blev hon den mest naturliga mamman till våra två barn, säger maken Edd om sin fru.

Makens hjärtskärande ord: ”Ännu mer populär”

Katy var lärare och både parets hem och deras pub har nu svämmats över med blommor och hälsningar, bland annat från hennes elever.

– Hon var ännu mer populär än jag insåg. Och jag trodde att hon var populär. Jag är förvånad över hur många människor som har dykt upp i hälsningarna, säger den sörjande maken.

FOTO: Facebook

FRÅN FÖRSTASIDAN