TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson

32-åriga sjuksköterskan har opererat sig till en docka: Vill se fejt ut

10 sep, 2021 
Tara Jayne McConachy
Den 32-åriga sjuksköterskan Tara är inte direkt såld på att ha ett ”naturligt” utseende.
Hon har nämligen lagt över två miljoner kronor på att se ut som en docka.
– Jag är inte intresserad av att se naturligt ut. Jag tycker om att se fejk ut, säger hon enligt Radar Online.
Annons
De 7 värsta retuscherings-missarna någonsin!Brand logo
De 7 värsta retuscherings-missarna någonsin!

Den australiensiska sjuksköterskan Tara Jayne McConachy, 32, har ett stort mål i livet. Hon vill förvandla sig själv till en levande docka.

Nyligen avslöjade hon i en intervju att hon lagt en stor summa pengar på sitt nya utseende med en extremt smal midja, överdimensionerade löppar och bröstförstoringar.

Tara har spenderat 250 000 dollar på olika skönhetsingrepp – vilket motsvarar över 2,1 miljoner svenska kronor.

– Jag är inte intresserad av att se naturligt ut. Jag tycker om att se fejk ut, säger hon enligt Radar Online.

Har gjort fem bröstoperationer

Anledningen till varför hon genomgår den här utseendeförändringen är enligt henne själv för att ”dockor är perfekta”. Hon berättar också att hon dock inte vill se ut som Barbie eftersom hon är brunett och vill sticka ut.

Hittills har Tara Jayne McConachy genomgått fem bröstoperationer och har nu en G-kupa. Hon har även opererat in implantat i rumpan, gjort fillers i sina läppar och i andra delar av ansiktet samt slipat ner sina tänder och ersatt dem med porslinsfaner. Hon säger att hon varit ”galen i fillers” de senaste fem åren.

Annons

Enligt 32-åringen gör hon inte det här för någon annans skull – utan enbart sin egen.

– Jag förstår att detta inte faller alla i smaken, men jag gör det inte för någon annan, jag gör det för min egen skull. Om någon försöker att förolämpa mig och säger att jag ser fejk ut så tar jag det inte som en förolämpning, jag har spenderat mycket pengar på detta och vissa tycker att jag ser riktigt bra ut, säger hon och tillägger att hon gillar att inte vara som alla andra.

Läkarna stoppade Tara – då åkte hon till Turkiet

Till följd av Taras önskan om att ändra sitt utseende har nu australiensiska kirurger vägrat att göra fler operationer på 32-åringen.

Men det stoppade inte Tara. Istället åkte hon till Turkiet förra året där hon gjorde sin senaste rump- och bröstoperation för omkring 257 000 kronor.

Annons

Hon har fortfarande en lång lista på operationer hon vill göra, så som ett ansiktslyft, flera bröstoperationer, kindbensimplantat och nya tänder. Något som chockar flera följare.

Taras speciellt utseende har gjort att hon fått mycket uppmärksamhet i media och nu planerar hon att starta sitt eget bikinimärke.

32-åringen menar också att hennes skönhetsoperationer är hennes hobby.

– Jag skadar ingen. Människor har hobbys, man cyklar, spelar basket, går på bio. Man gör det man tycker om och jag gillar gillar plastikkirurgi.

FOTO: Instagram

Annons