brott

31-årigens chock efter upptäckten om Tinderkillen: ”Kände igen...”

Adrielle Sigler håller handen mot tinningen och till höger syns Mitch Tinderprofil samt en pixlad version av polisens efterlysningbild på Mitchell.

FOTO: Tiktok
31-åriga Adrielle Sigler fick en chock när hon swajpade på Tinder och kände igen en av killarna som dök upp.
I profilen beskriver sig mannen som kärleksfull och omtänksam – men ett åtal mot honom säger någonting helt annat, skriver The Sun.
Kallhjärtad tjuv stjäl gitarr från en sovande hemlös man
0:28

Efter reklamen: Kallhjärtad tjuv stjäl gitarr från en sovande hemlös man

(0:28)

Slå på ljud

Det kan vara svårt att hitta rätt i dejtingdjungeln och lägg då till att din Tinderdejt kan vara en potentiell brottsling.

”Kärleksfull och omtänksam...”

Det upplevde amerikanska Tiktokaren Adrielle Sigler, 31, nyligen vilket hon delade med sig av på Tiktok. I videon som har setts över 3,2 miljoner gånger kollar Adrielle in en Tinderprofil på en leende kille som kallar sig för Mitch.

– Åh du vet, jag bara swajpar på Tinder och hittar en söt kille. Han är kärleksfull, omtänksam och vill hitta rätt tjej. Han är stjärntecknet lejonet, säger Adrielle medan hon tittar på Tinderprofilen. Det står även att han gillar att springa, filmer och att resa.

No embed code for tiktok https://www.tiktok.com/@adriellecherrie/video/7172594413548342570?is_from_webapp=v1&item_id=7172594413548342570&lang=en

– Och han är också efterlyst för stalking, säger Adrielle sedan och byter till en annan skärm där samma kille syns på en lista över efterlysta brottslingar.

På listan framgår det att mannen heter Mitchell Costanzo och är en efterlyst brottsling.

Misstänks för att ha slagit sönder ruta hos kvinna

Mitchell misstänks för att ha slagit sönder en fönsterruta på en bostad i somras. I bostaden fanns en kvinna som han hade fått ett besöksförbud mot och han bröt därmed även mot besöksförbudet. Mitchell har senare åtalats för dessa brott.

Skärmdump från Adrielles video på polisens lista över efterlysta brottslingar där Mitchell Costanzo syns.

Skärmdump från Adrielles video på polisens lista över efterlysta brottslingar där Mitchell Costanzo syns.

FOTO: Tiktok

I en uppföljningsvideo förklarar 31-åringen att hon ”kände igen” mannen från ett foto på hennes lokala polisstations Facebooksida. Varje vecka delar de en efterlyst-lista och där var Mitchell Costanzo med – och några dagar senare fick Adrielle upp samma man på Tinder.

Adrielles video har fått gilla-markeringar och kommentarer, bland annat folk som tycker att det är roligt att han skriver att han gillar att springa. Men Mitch menade antagligen inte att springa från polisen när han listade sitt intresse.

En annan kommentar lyder:

Äntligen, en kille som inte kommer ghosta”, det vill säga sluta svara på meddelanden.

FOTO: Tiktok

FRÅN FÖRSTASIDAN