25-åriga modellens galna succé – tjänar miljoner på märkliga fetischen

Foto: INSTAGRAM
Onlyfans-modellen avslöjar att hon tjänar nästan 3 miljoner om året – på att sälja fisar i burk till fans med märkliga fetisher.
– Jag får beställningar nästan varje dag, säger Yasmina Khan, enligt Daily Star.
0:27

Efter reklamen: Emma tjänar 40 000 kr i månaden på ”prutt-videor”

(0:27)

Slå på ljud

Brittiska modellen Yasmina Khan, 25, har snabbt stigit i populäritet den senaste tiden. Den 25-åriga brittiska kvinnan har ett av världens största konton på vuxenplattformen Onlyfans.

Men som med allt kändisskap så finns det en mörk baksida.

För modellen Yasmina Khans följare är inte endast intresserade av hennes bilder och utmanande klipp. De vill ha mer – och gärna hemskickat. För tabloiden Daily Star avslöjar Onlyfans-modellen att hon gör storkova på att sälja sina fisar på burk.

Yasmina Khan berättar om följarnas märkliga förfrågningar.

Foto: INSTAGRAM

3 miljoner om året – på fisburkar

Hur mycket kan man dra in på gas? Likt despoten Putin, så gör Yasmina Khan en mindre förmögenhet på naturresursen. Tre miljoner kronor om året drar modellen in på bland annat sina fisburkar.

En duglig månadslön på 250 000 kronor. Men då får man gå sina fans till mötes.

– Jag har till och med fått frågan om jag kan kissa i ett par leggins och sedan skicka iväg dem. Jag svarade givetvis nej. Men då svarade han, ”Vad är det för fel på er brittiska tjejer. I USA är tjejerna inte alls lika knussliga. De går med på lite vad som”, säger Yasmina Khan och fortsätter:

– Men jag får sådana frågor varje dag. Folk frågar mig om allt möjligt. Som att fisa i burk, eller om jag kan skicka mina avklippta tånaglar, fortsätter den unga modellen.

Toppar listan – men får sina bilder läckta

I Storbritannien toppar Yasmina Khan Onlyfans-listan. Hennes konto Bengali är dessutom ett av de allra mest populära på plattformen sett till hela världen. På Twitter följs den unga modellen av fler än 300 000 personer.

Under tre år har den unga kvinnan lagt ut fler än 1 100 inlägg. Varje månad drar hon en saftig lön och har nu köpt ett eget hus. Men allt är inte en dans på rosor.

Ofta sprids hennes material, som man måste vara prenumerant för att nå, utan hennes godkännande. Något som påverkar henne finansiellt.

Gravida Rebecca förbluffar läkarna – chocken efter upptäckten

– Mina inlägg blir läckta säkert tusen gånger om dagen. Och jag skojar inte ens. Jag har haft ett helt lag med advokater som har kollat på frågan. Men mina bilder och klipp hamnar ofta på suspekta hemsidor som inte tar ner något, förklarar Yasmina Khan för Daily Star och fortsätter:

– Det är synd för jag tror inte människor inser hur mycket arbete som måste göras för att göra porr. Men egentligen är det bara bra reklam. Folk hittar mig. Det är en win-win situation.

Enorm hjälteinsats – räddar 3-åring från åttavåningshus

Se klippet här!

Foto: INSTAGRAM

SENASTE NYTT!