2-barnsmamman oigenkännlig efter dyra operationen: ”För mina barn”

En 28-årig mamma reste ner till Turkiet – och gjorde en total skönhetsomvandling för nästan 100 000 kronor.
Nu känner inte längre nära och kära igen henne.

28-åriga tvåbarnsmamman Kayleigh Baldwin-Wilkinson från Essex i Storbritannien hatade länge sin figur. Men trots många bantningsförsök och dieter så gick aldrig 28-åringen ner i vikt. Nu tog tvåbarnsmamman till drastiska åtgärder.

Den brittiska kvinnan bestämde sig för att göra en ”gastric bypass”. En medcisnk åtgärd som på svenska ligger under kategorin ”fetmaoperation”. Åtgärden kopplar bort en del av matsäcken på den som opereras – vilket leder till drastisk viktminskning.

28-åriga Kayleigh Baldwin-Wilkinson 3 200 pund, omkring 40 000 svenska kronor.

Foto: FACEBOOK

Första notan: 40 000 kronor

Operationen kostade 28-åriga Kayleigh Baldwin-Wilkinson 3 200 pund, omkring 40 000 svenska kronor. Men hon stannade inte där.

Efter operationen spenderade hon ytterligare 4 500 pund på att operera bort överblivet skinn från sin viktminskning – och gjorde om sina bröst, opererade in inplantat på olika delar av kroppen. I svenska kronor kostade kalaset henne omkring 55 000. Det kostar att ligga på topp.

Men även här tänkte Kayleigh till. För hon gjorde alla sina operationer i Turkiet.

– Jag jojo-bantade konstant. Jag tappade 20 kilo, för att sedan få tillbaka allt – och mer. Dessutom blev det svårare efter att jag födde Harley.

Innan Kayleigh opererade sig spenderade hon omkring 8 000 kronor i månaden på skräpmat.

Foto: FACEBOOK

Är tvåbarnsmamma – opererar sig för sina barn

Kayleigh är en tvåbarnsmamma, med en dotter och son. Sin förstfödde heter Hayley och är sju år. Sen finns även lille Harley, som nyss fyllt fyra år. Mamman berättar för The Sun, som först rapporterade om mammans omvandling, att hennes minsting inte känner igen sin egen mamma.

– Jag fastnade i mina rutiner innan operationen. Jag lagade aldrig mat, det var lättare med hämtmat. Jag spenderade omkring 2 000 kronor varje vecka på mat.

– Det blev ofta kinesiskt. Men även indiskt, pizza, KFC och McDonalds.

Men en dag fick tvåbarnsmamman nog på sitt vräkande av skräpmat. Hon började planera sin operation – på ett internationellt sjukhus i Turkiet. I oktober 2020 åkte hon från Storbritannien till andra änden av Europa för att lägga sig under kniven. Hon uppskattar att operationerna i Turkiet var omkring 120 000 kronor billigare än hemma i Storbritannien.

Operationen räckte inte

Men 28-åriga Kayleigh var inte nöjd.

– Jag förlorade 50 kilo på ett år. Men plötsligt fanns det en massa löst skinn överallt. Och jag behövde göra mer. Jag opererades inte bara för mig, utan även för mina barn, säger mamman.

Ett år efter första operationen, i oktober 2021, var det dags för tvåbarnsmamman att lägga sig under kniven igen. Då skar hon bort det lösa skinnet – och lyfte sina bröst, samt opererade in implantat.

– Nu kan göra mer med mina barn. Jag kan ta med dem att simma, eller bara gå runt i en park.

– I dag är mitt BMI och min hälsa god. Jag var fruktansvärt fet förr. Jag tappar inte längre andan när jag går upp för trappor, eller har ont i mina leder, säger mamman till The Sun.

28-åringen berättar att hon opererade sig för sina barns skull. ”Nu kan göra mer med mina barn. Jag kan ta med dem att simma, eller bara gå runt i en park”, säger hon till The Sun.

Foto: FACEBOOK

LÄS OCKSÅ: Sarah Humphrys, 41, trauma efter kejsarsnittet – magen ruttnade

LÄS OCKSÅ: Patrik Sjöberg om blodförgiftningen – första orden efter operationen

Foto:

Senaste nytt