Nya detaljerna – så blir prins Harry och Meghan Markles bröllop

Nya detaljerna – så blir prins Harry och Meghan Markles bröllop
Under måndagen kom de första uppgifterna om att Meghan Markle och prins Harry förlovat sig. Nu meddelar det brittiska hovet var och när bröllopet kommer att äga rum.
Annons

Intresset kring prins Harry och Meghan Markles förlovning har långt ifrån svalnat. Efter att de första uppgifterna om den kungliga förlovningen offentliggjordes under måndagen, har det spekulerats i detaljer som var och när bröllopet kommer att vara. Under måndagen avslöjades endast att bröllopet kommer att bli av under våren 2018, men nu vet man alltså mer.

Nu bekräftar det brittiska hovet att vigseln kommer äga rum i maj, i St George´s Chapel på Windsor Castle, skriver CNN.

Annons

Enligt hovet föll valet på just detta slott, då det ska vara en plats som betyder mycket för dem båda. Och när det gäller valet av tid för bröllopet kan den kommande kungliga födseln ha påverkat. Prins Harrys bror prins William och prinsessan Kate, väntar som bekant sitt tredje barn som är beräknat till april.

En annan fråga som det spekulerats i är huruvida Markle kommer att bli brittisk medborgare eller inte, efter bröllopet. Men enligt en talesperson går det inte att lämna något klart besked om detta ännu. Men oavsett verkar det som att Meghan Markle kommer att behålla sitt amerikanska medborgarskap. Vad som är möjligt är att hon kommer att ha dubbelt medborgarskap.

Foto: BBC, IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…