LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Zoes ärliga ord om sin och Oliver Ingrossos bebis utseende: ”Inte alls..”

01 dec, 2023 
Oliver och Zoe
Zoe-Fay Brown och Oliver Ingrosso fick i höstas sonen Kalí.
Nu berättar Zoe för första gången om förlossningen och vad hon tänkte när hon såg sin bebis för första gången.
– Tankarna var mest ”vad är det här för krabat?”, säger hon till Mama.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Edward Blom reagerar på Pernilla Wahlgren: ”Smart”Brand logo
Edward Blom reagerar på Pernilla Wahlgren: ”Smart”

I början av september blev Oliver Ingrosso, 33, pappa för första gången. Tillsammans med flickvännen Zoe-Fay Brown, 29, fick han den lille sonen Kalí som gjorde Pernilla Wahlgren, 55, till farmor.

Lyckan har varit total i familjen Wahlgren-Ingrosso som nu alla är stormförtjusta i familjens yngsta tillskott. I en stor intervju med Mama berättar nu Zoe själv om hur det gick under förlossningen.

Zoe om Oliver Ingrossos stöd under förlossningen: ”Överflödig”

Zoe sattes igång tidigare än väntat då bebisens hjärtljud försvann från ctg-övervakningen under ett besök på sjukhuset. Väl på plats gick allting fort och Zoe fick snabbt snabba värkar. Men vad tyckte hon då om Oliver som stöd under förlossningen? Jo, så här beskriver hon sambon:

Annons

– Han kändes ganska överflödig, haha. Det gick fort och det fanns inte mycket för honom att göra. Han stod vid mitt huvud och klappade mig. Han sade bara fina saker och var där för mig. Det var mest det jag behövde om jag ska vara helt ärlig. Han kunde inte göra så mycket mer eller göra jobbet åt mig så jag uppskattade bara att ha honom där, säger Zoe till tidningen.

Chocken över bebisens utseende: ”Han inte alls ut som jag tänkt”

Efter det snabba förloppet låg plötsligt Kalí på Zoes bröst och känslorna tog över henne helt. Däremot såg han inte ut som hon hade väntat sig.

– Jag började gråta direkt när han kom ut! Jag började inte gråta främst av lycka utan det kändes mer som en befrielse. När han kom upp på mitt bröst såg han inte alls ut som jag tänkt, jag var verkligen tvungen att ta in att jag precis fått ett barn och tankarna var mest ”vad är det här för krabat?”. Han såg ut som en liten alien! Det som var väldigt häftigt var att han direkt ville amma. Det första han gjorde var att han låg på bröstet med huvudet åt ett håll, sedan lyfte han upp nacken och vände huvudet och lade det åt andra hållet. Fascinerande!

Hon fortsätter:

– Efteråt tog jag en dusch och lugnade ner mig. När jag kom ut så låg han på Olivers bröst och då kände jag ”det här är min familj”.

FOTO: TT

Annons