LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Zlatans diss mot barnstjärnan: Han gick bara vidare

21 maj, 2024 
Loke Westberg
Elin Jonasson
Fotbollslegendaren Zlatan Ibrahimovic är utöver fotbollen känd för att ha en ganska hård jargong.
Nu berättar låtaktuella artisten Frans Jeppsson Wall om Zlatans diss efter Allsång på Skansen-uppträdandet...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kungens första ord om att Zlatan slutat med fotbollBrand logo
Kungens första ord om att Zlatan slutat med fotboll

Sveriges allra största fotbollsspelare någonsin heter Zlatan Ibrahimovic, 42. I sin karriär har han öst in mål för lag som Barcelona, Juventus och Paris Saint Germain.

Det är dock inte bara mängden mål han gjort sig känd för, utan även att han gjort de på de mest spektakulära sätt. Klacken mot Italien under EM 2004, cykelsparken mot England och soloräden när han spelade i Ajax för att nämna några.

Hans enorma karriär har renderat i flera hyllningar, han har bland annat fått en låt tillägnad sig av artisten Frans, Who's da man, eller Zlatan-låten som den också kallas.

Annons

Frans om Zlatans diss efter Allsång på Skansen

I en ny intervju med Hänt berättar Frans, vars fulla namn är Frans Jeppsson Wall, 25, om gången han mötte Zlatan efter ett uppträdande när han var sju år och precis hade släppt låten.

– Jag tror det var precis efter Allsång på Skansen. Jag hade flugit hem till Malmö Airport samtidigt som fotbollslandslaget hade flugit ner från där de hade spelat, säger han och fortsätter:

– Det var en hel slump. Vi skulle liksom hem och så kommer Zlatan och hela fotbollslandslaget.

En möjlighet att möta självaste Zlatan får man kanske bara en gång i livet, så Frans pappa bestämde sig för att ta vara på situationen.

– Min pappa springer fram till Zlatan, du vet han har haft en lång match, ett långt flyg och är säkert lite trött på media. Pappa bara: ”Zlatan, det är han lilla ungen, det är Frans, det är han som sjunger din låt”, och han trodde inte på det för fem öre. Han tittade och bara: ”Hm” och gick vidare, berättar Frans för Hänt.

Annons
Zlatan Ibrahimovic.FOTO: Massimo Paolone/LaPresse
Frans intervjuas av Hänt och blickar tillbaka på händelsen med Zlatan.FOTO: HÄNT TV

Då fick Frans träffa Zlatan på riktigt

Hänts reporter frågar då Frans om han inte fick någon kram eller uppskattning av fotbollsproffset.

Annons

– Nej, han trodde inte alls på det. Men kanske någon månad senare så hade de match igen och så spelade vi i halvtid på planen. Då träffade vi honom i tunneln och gav en liten ”wink”, säger Frans och blinkar med ena ögat.

Trots dissen har Zlatan på senare år visat sin uppskattning för Frans. När artisten kvalade sig till finalen i Melodifestivalen med låten If I were sorry 2016 passade Zlatan på att skicka en hälsning.

– Lycka till, ska han ha sagt enligt Aftonbladet.

FOTO: TT

Annons