ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Zlatan Ibrahimovic dumpad – efter långa tiden isär med Helena: ”Jag känner att…”

25 apr, 2023 
Gustav Motte
Zlatan Ibrahimovic kan ha åkt på ett rejält bakslag – efter långa tiden som skadad.
Enligt uppgifter till italienska medier väljer nu hans klubblag att inte förlänga svenskens kontrakt, skriver Dagbladet.
Men! Inget ont som inte har något gott med sig.
För nu kan Helena Seger och barnen få mer tid med superstjärnan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Zlatan ryter ifrån efter frågan om AllsvenskanBrand logo
Zlatan ryter ifrån efter frågan om Allsvenskan

Zlatan Ibrahimovic, 41, imponerar fortfarande. Superstjärnan har däremot haft en svår säsong efter en knäskada – och nu riskerar tiden i AC Milan vara över, något Hänt Nyheter tidigare rapporterat om.

Förra året var 41-år en del av laget som vann Serie A. Nu kan Zlatan Ibrahimovic missa både semi- och en eventuell final i Champions League med AC Milan.

Enligt italienska Calcio Mercat har AC Milan-ledningen bestämt att Zlatans tid i klubben är förbi. Svensken, som har kontrakt till sommaren, kommer inte få sitt kontrakt förlängt, rapporterar italienska medier.

Anledningen? Zlatans knäskada. Enligt tidningen ska han ersättas av österrikaren Marko Arnautovic.

Zlatan: ”Jag tänker inte så långt framåt…”

Men inget ont som inte har något gott med sig. Tidigare har Zlatan talat om en tränarkarriär i laget. En önskan som inget vet hur det mottogs.

Annons

Däremot kan Helena Seger, 52, få något att glädjas åt. För sedan Ibrahimovics tid i Italien har paret levt i isär. Mot alla odds har paret fått det att fungera.

Däremot har det inte varit helt enkelt, något superstjärnan har öppnat upp om redan 2021.

– Det är inte enkelt, men min fru tar hand om barnen. Vi får det att fungera. När det finns fritid träffas vi och då är vi lyckliga, säger Zlatan om familjesituationen för något år sedan.

Hur det än slutar – så är det verkligen inte omöjligt att det blir mer familjetid.

Men Zlatan själv har sagt att han är sugen på mer fotboll.

– Jag tänker inte så långt framåt med tanke på det jag gått igenom. Mår jag bra så kommer jag köra på. Just nu känns det bra. Allt känns bra. Det är därför jag är här, för att jag kan bidra med något. Jag känner att jag kan tillföra något, sa Zlatan nyligen angående hoppet inför EM 2024.

Foto: Sports Press Photo, TT

Annons