Artikeln innehåller reklamlänkar

Zara Larssons vändning – avslöjar nya barnbeskedet

Zara Larsson om barnplanerna med Brian Whittaker.

I två år har popstjärnan Zara Larsson och modellen Brian Whittaker varit ett par. Nu berättar Zara om hur hon ser på framtiden och planerna på att skaffa barn.

I två år har popstjärnan Zara Larsson, 21, och pojkvännen Brian Whittaker, 19, kilat stadigt. När paret träffades var det däremot inte direkt kärlek vid första ögonkastet, något som Zara berättade för David Hellenius, 45, i TV4:s Hellenius hörna förra året.

– Det tog ett och ett halvt år tills det att vi blev tillsammans. Vi gick på några dejter och det var lite sisådär i början, sa hon då.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Men trots den halvdana starten fortsatte Brian Whittaker och Zara Larsson att träffas – och med tiden växte kärleken fram. Numera spirar kärleken, vilket bland annat syns i parets sociala medier där de ofta hyllar varandra och uttrycker sin kärlek.

Stundtals är Zara och Brian iväg från varandra i längre perioder på grund av jobb, men trots det växer sig kärleken bara starkare och starkare. Det berättade Zara nyligen i podcasten Radio Redgert.

– Jag får verkligen fjärilar i magen fortfarande. Det blir bara bättre och bättre, man kommer varandra närmare, sa hon i podden.

Zara Larsson är just nu aktuell med nya singeln Don’t worry bout me och har nyligen köpt en lägenhet i Stockholm ihop med sin lillasyster Hanna Larsson, 19. Men Zara fortsätter blicka framåt. I en intervju med Expressen berättar hon om framtidsplanerna, både inom karriären och privat.

Podcasten förändrade Zaras syn

Om tio år har Zara fem album i bagaget och är ute på en arenaturné, menar hon. Då har hon även hunnit fylla 30, vilket enligt Zara är en rimlig ålder att börja tänka på barn. Däremot vill hon gifta sig innan det, förklarar hon för Expressen. Men efter att ha lyssnat på ett avsnitt av podcasten P3 Dystopia har hon blivit osäker på om det blir några barn med i bilden.

– Det är naturkatastrofer, maten tar slut, ekonomin kollapsar. Det vill jag inte att mina barn ska utsättas för, säger Zara Larsson till Expressen.

Hon fortsätter:

– Det känns själviskt. Typ ”åh vad kul med barn”, men sen när mina barn växer upp då kommer de få det ganska knapert befarar jag. Vi får se hur det blir, förklarar Zara Larsson.

Zara Larsson förstår att människor väljer att skaffa barn, men menar att det är något av det mest omiljövänliga man kan göra. I nuläget kan hon inte svara på om det blir några barn för hennes del i framtiden. Det får tiden utvisa, menar hon.

– Det finaste som finns är att se en liten version av sig själv, men det är ju det mest omiljövänliga man kan göra. Vi får se om jag är miljöbov, säger Zara Larsson.

LÄS MER: Zara Larssons ärliga svar efter Lance Hedmans kärleksförklaring

LÄS MER: Zara Larsson om svåra tiden: ”Tar en paus”

FOTO: TT, Instagram

Senaste nytt