Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Zara Larssons ursäkt till fansen efter beskedet: ”Jättesvårt”

26 aug, 2019 
AvEleonor Björch Lowe
Zara Larsson om nya albumet
Zara Larsson skulle släppa ett nytt album i år men avslöjar nu att detta skjuts upp. I ett inlägg på Instagram berättar artisten anledningen till beslutet.
Annons
Fansens förvirring efter Zara Larssons nya bild: ”Hur är det möjligt?”Brand logo
Fansens förvirring efter Zara Larssons nya bild: ”Hur är det möjligt?”

Världsartisten Zara Larsson, 21, har haft ett tufft år bakom sig och valde i våras att sluta blogga på grund av allt hat hon drabbats av.

– Det blev väldigt mycket elaka kommentarer och jag mådde ganska dåligt ett tag. Som jag inte ens insåg själv förrän jag slutade blogga, sa Larsson då i en intervju i Nöjesbladet.

Sångerskan ville inte erkänna hur hårt kritiken tog på henne men det blev helt enkelt för mycket och hon blev nedstämd och fick ångest.

– Jag kunde vakna mitt i natten: ”Gud vad har folk skrivit om mig”, sa Zara vid tillfället.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Därför skjuts Zara Larssons nya album upp

Nu berättar Zara Larsson på Instagram att hon även pausar det planerade albumsläppet eftersom hon inte är nöjd med musiken och att det bara är att gå tillbaka in i studion igen.

”Jag försöker att inte känna pressen eller tänka för mycket och lyssna på allas åsikter om vad jag borde göra och inte göra. Men det är jättesvårt att vara popartist, i alla fall om du vill vara mainstream, eftersom du döms så mycket efter varje låtsläpp. Det är som att varje låt jag släpper måste bli en singel, eller så tror folk det, men så är det inte. Det är svårt att göra saker bara ”på kul” och prova nya grejer”, skriver Zara och fortsätter förklara att hon vill känna stolthet över sin musik:

Annons

”Jag vill släppa låtar jag ÄLSKAR och jag är inte där ännu. Jag lovade mig själv att inte kompromissa kring min musik, och det tänker fan inte göra heller.”

I kommentarsfältet stöttas Zara Larsson av sina fans.

”Vi är okej med det så länge som du är lycklig och nöjd med det du gör. Nu får vi vänta lite till men jag vet att det kommer vara värt det”, skriver en person i en kommentar.

”Det är okej, ta den tid du behöver, gör det i din egen takt och det som du känner dig bekväm med”, skriver en annan.

https://www.instagram.com/p/B1lrXNPo0Gu/

FOTO: ADAM IHSE / TT

Annons