LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Zara Larssons sexattack väckte ramaskri: "Det kanske var över gränsen"

26 feb, 2015 
AvAnna Shimoda
Zara Larsson vet hur man skapar ramaskri. Den här gången gjorde hon det med en sexbild på Twitter.
Annons

Zara Larsson, 17, är minsann en tjej som vet hur man provocerar på bästa sätt. Den här gången lyckades hon så väl att Twitter valde att censurera alltsammans. Zara publicerade nämligen en bild där en kvinna är fastbunden medan en man penetrerar henne bakifrån följt av texten “Fifty shades of Grey”.

Zara vet hur man provocerar. Foto: Stella Pictures
Zara vet hur man provocerar. Foto: Stella Pictures

Bilden påminner starkt om en scen ur den hypade filmen. Hon fick massor av favoritmarkeringar och inlägget retweetades mer än 50 gånger. Men efter mindre än fem minuter var det borta. Twitter tyckte tydligen att det var lite väl grovt – något Zara till en viss del är benägen att hålla med om.

– Det var kanske lite över gränsen tyckte folk, jag tyckte det var kul, säger hon i podcasten “Till slut kommer någon att skratta, som bland annat drivs av komikern Soran Ismail.

Inlägget som blev censurerat. Foto: Twitter

Det är inte första gången Zara tar upp filmen som handlar om dominanta affärsmannen Christian Grey och undergivna studenten Anastasia Steele.

Annons

“Romantiserandet av detta är inte snyggt. Jag är fullt medveten om att det ”bara är en film” men hur tror ni egentligen vi alla blir påverkade i samhället? Av media, tidningar, böcker, filmer. Man måste inse att det är ett problem”, skrev hon i bloggen härom veckan.

För några veckor sedan drog Zara världens blickar till sig när hon trädde en kondom över sitt ben och publicerade den på Instagram med texten “Till alla killar som säger att er k*k är för stor för kondomer, SLÅ ER NER.

Den hyllade kondombilden. Foto: Instagram
Den hyllade kondombilden. Foto: Instagram

Men hon kunde aldrig ana att inlägget skulle väcka sådan enorm uppmärksamhet.

– Jag var ensam hemma och uttråkad så jag ville testa, och när jag hade den på så tänkte jag på hur många av mina tjejkompisar som fått höra – till och med av sin pojkvänner – “Jag kan inte ha kondom för jag är för stor”. Jag satte en kondom på mitt ben, ända upp till knäet, och jag tänkte bara: “Ni ljuger”, sa hon nyligen till Pop Chrush.

Mer måsteläsning:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons