LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Zara Larssons kondomtrick – en hyllad nätsnackis

07 jan, 2015 
AvMagdalena Divina Khodr
Zara Larsson fortsätter att provocera. Nu feministäger hon nätet med hjälp av en kondom – men "Paradise hotel"-Calle Åberg är inte road.
Annons

Medan Zara Larsson, 17, fortsätter att peppra ut små ironiska kvickheter i feminismens anda, fortsätter vi att älska Zara. Dels för att hon är en begåvad artist, dels för att hon sticker ut och vågar göra sin röst hörd på ett genialiskt kul sätt.

Rockbjörn
Zara Larsson på Rockbjörnen. Foto: Micael Engström

Att Zara råkar ha starka åsikter är ingenting nytt. Rätten till abort är någonting som är återkommande i hennes sociala portaler.

För en tid sedan skapade hon näthysteri när hon la ut en bild på ett tampongsnöre på Instagram för att hylla mensen. I måndags la hon i ytterligare en växel och framförde en dos vett och etikett riktat mot killar som påstår sig vara för välutrustade för att använda kondom.

Givetvis gjordes detta på ett högst märkbart sätt som bara Zara kan.

skarm
Zara Larssons uppmärksammade kondomtricks har blivit en hyllad internetsnackis. Foto: Zara Larssons Instagram.

sin Instagram postar hon en bild där hon trätt en kondom runt benet och skrivit: “Till alla killar som säger att er kuk är för stor för kondomer, SLÅ ER NER!”

Annons

Inlägget har i skrivande stund gillats av över 50 000 följare och hyllats över internet. Men Zara själv anser sig inte vara ett feministiskt geni. På sin blogg skriver hon:

– Jag är fullt medveten om att det finns många, många tjejer som är bättre än mig på detta på så extremt många sätt och som får för lite uppmärksamhet.

Det finns det säkerligen, men sättet Zara väljer att framföra sina åsikter på fortsätter att tokhyllas. Någon som däremot är av en annan åsikt är “Paradise Hotel”-Calle Åberg, 21, som svarat på hennes inlägg genom att posta en bild på sin hals med ett alltför åtsittande band:

“Ja visst får du på dig den zara! Men försök känna någon njutning samt hålla den vid liv. Samma sak här zara, det här halsbandet har jag fått på mig på samma sätt som kondomen, fick kämpa lite o så. Men jag har svårt att uppskatta halsbandet och vet inte hur länge jag klarar”, skriver han på sin Instagram.

 Zara Larsson i vimlet:

Läs vidare:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons