LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Videon från efterfesten läckt – Mello-artisten syns med dansaren

22 feb, 2024 
Linn Seipel
Lamin Holmén är en av bakgrundsdansarna till flera bidrag i Melodifestivalen – däribland Gunilla Perssons.
Nu syns han fira med henne och dottern Erika på efterfesten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här dyker Gunilla Perssons dotter Erika upp på Melodifestivalens efterfestBrand logo
Här dyker Gunilla Perssons dotter Erika upp på Melodifestivalens efterfest

Under lördagens deltävling av Melodifestivalen var en av de tävlande artisterna den omtalade Hollywoodfrun Gunilla Persson, 65. Med sitt bidrag I won't shake (La la Gunilla) knep hon en finalkvalplats, vilket innebär att hon fortfarande har en chans i tävlingen. I sitt nummer hade hon fyra bakgrundsdansare, varav en av dem är ingen mindre än artisten Zara Larssons pojkvän Lamin Holmén, 31.

Det var i början av 2021 som de gick ut med att de var ett par, och sedan dess verkar kärleken mellan de två bara ha vuxit sig starkare. När Zara gästade podcasten Prime video talks med Alex Schulman, 48, och Sigge Eklund, 49, avslöjade hon att Lamin är väldigt romantisk.

– Han är fin och omtänksam och han ser till att när jag kommer hem har han städat allting eller står och lagat mat. Typ i förrgår var jag väldigt ledsen, vet inte vad som hände, jag tror jag hade PMS. Då kom jag hem och han hade skickat blommor. Sådant blir man ju glad av, sade hon då i podden.

Annons

Zara Larssons pojkvän Lamin Holmén dyker upp på videon med Gunilla och Erika Persson

Efter att Lamin dansat på Mello-scenen – fortsatte han showen på efterfesten sen. Men Zara lös med sin frånvaro.

Istället dyker han upp i en video som nu sprids på internet, där han ”stjäl showen” från Gunilla Persson, dottern Erika Persson samt Gunillas röstcoach Hilde Schotte, skriver Nyheter24.

TikTok-användaren @Maya skrev till klippet ”Hur han bara kom och stal Gunillas rampljus sådär”, följt av tre stjärn-emojis.

I caption taggar hon också in Zara Larsson i inlägget och skriver ”Zara kom och hämta din man. Han stjäl showen". Något många i användarens kommentarsfält håller med om – då de tycker att han är en riktig pudding!

– Jag var jättenervös innan. Jag bad och försökte manifestera att det skulle gå bra för henne, berättar Erika och understryker att hon är väldigt stolt över sin mammas framträdande.

– Det var jättebra.

FOTO: TikTok

Annons