LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Zara Larssons nya ord om pojkvännen: ”Lyckliga”

15 okt, 2020 
Zara Larsson
Zara Larsson har funnit kärleken.
Nu delar hon med sig av ett nytt avslöjande om den hemliga pojkvännen.
– Vi är väldigt lyckliga, säger Zara till Daily mail.
Annons

Trots att Zara Larsson bara är 22 år gammal har hon varit känd för det svenska folket i över tio års tid. Redan som 10-åring klev hon nämligen in på Talang-scenen och chockade tv-tittarna med sin otroliga röst. Detta var starten på en lång och framgångsrik karriär. Idag är hon en internationell artist, känd världen över.

På kärleksfronten har Zara haft flera offentliga relationer. I början av hennes karriär var hon tillsammans med Hov1-medlemmen Ludwig Kronstrand, 23. Efter att spenderat fyra år tillsammans från och till, tog relationen slut.

Nya kärleken efter senaste uppbrottet

Istället fann Zara kärleken i modellen Brian Whittaker, 21, duon hade då fått kontakt via Twitter. Zara såg en bild på Brian som hon publicerade, med följarnas hjälp fick hon reda på vem han var och plötsligt var de i en relation. Zara och Brian var tillsammans under två års tid men sommaren 2019 tog relationen slut.

Annons

Det dröjde däremot ett bra tag innan Zara bekräftade att relationen hade avslutats men då hon publicerade inlägg om hjärtesorg hade fansen sina misstankar. Tillslut kom det fram att Zara var singel, vilket dock var något hon kom att visa sig trivas bra med. Artisten uttryckte nämligen sin lycka över att vara ensam och få stå på egna ben.

Men i somras avslöjade Zara plötsligt att det fanns en ny kärlek i hennes liv. Redan från start bestämde sig Zara för att hålla hans identitet hemlig men det har länge spekulerats kring att det är Lamin Holmén som stulit hennes hjärta. Han är en svensk dansare och modell som bland annat dansat i Melodifestivalen och Allsång på Skansen.

Zara Larssons nya ord om kärlekslivet

I en ny intervju med Daily mail delar nu Zara med sig av några ord om relationen. Killen hon är kär i visar sig nämligen funnit med i hennes liv långt innan det uppstod kärlek.

– Jag är tillsammans med någon och vi är väldigt lyckliga. Vi har känt varandra i flera flera år, säger hon.

Hon passar även på att dela med sig av glädjen när det kommer till skillnaden på denna relation jämfört med de tidigare.

– Vårat förhållande är superchill och privat vilket är skönt för mitt senaste förhållande var väldigt offentligt. Det är skönt för nu när jag har blivit äldre har jag förstått att mitt liv inte behöver vara något som andra människor ska gotta sig i.

FOTO: TT

Annons