LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lamin Holméns ord till Zara Larsson efter romansryktet

30 sep, 2020 
Zara Larsson och Lamin Holmén.
Foto: TT/Instagram
Zara Larsson har avslöjat att hon funnit kärleken igen.
Nu väljer dansaren Lamin Holmén att göra ett drag i offentligheten – efter spekulationerna kring romansen.
Annons
Zara Larsson gästar SkavlanBrand logo
Zara Larsson gästar Skavlan

Zara Larsson, 22, har varit ett välkänt ansikte för det svenska folket sedan hon var liten. Redan som 10-åring kammade hon nämligen hem TV4:s Talang efter att chockat det svenska folket med sin fantastiska röst. Idag är hon en världsartist med flertal stora hits.

Uppbrotten med Ludwig och Brian

När det gäller Zaras privatliv så har mycket skett under de senaste åren. I början av hennes karriär var hon tillsammans med Hov1-medlemmen Ludwig Kronstrand, 23. Det forna paret hade ett omskrivet förhållande som kantades av en hel del bråk i offentligheten. Efter att spenderat fyra år tillsammans, från och till, fick relationen sig ett slut.

Efter detta fann Zara istället kärleken i modellen Brian Whittaker, 21, duon hade då fått kontakt via Twitter. Zara och Brian var tillsammans under två års tid men sommaren 2019 tog relationen slut. Det var efter att Zara hade börjat publicera inlägg om hjärtesorg som fansen började ana att artisten blivit singel. Så visade sig fallet vara och Zara bekräftade tillslut uppbrottet och förklarade att hon faktiskt trivdes bra med att vara singel.

Annons

Avslöjandet om nya förhållandet

I somras avslöjade Zara däremot att det fanns en ny person i hennes liv. Hon sa då att hon var kär men vem personen som stulit hennes hjärta var, tänkte hon hålla för sig själv.

– Jag vill typ inte lägga ut på Insta, det är min privata grej. Det har jag insett ju äldre jag blir, mitt liv måste inte vara ett spektakel för andra att se i varje aspekt. Också för personen som jag är kär i, om det inte håller då, ska han då vara Zara Larssons ex?, sa Zara då till Expressen.

Spekulationerna kring Zara och Lamin

Det har dock funnits en viss kille som synts flitigt på Zaras sociala medier – nämligen Lamin Holmén. Han är en svensk dansare och Pmodell som bland annat dansat i Melodifestivalen och Allsång på Skansen, samt modellat i Bianca Ingrossos reklamfilm för hennes sminkmärke Caia.

Zara har vid flera tillfällen publicerat uppdateringar på Instagram story där hon synts umgås med Lamin. Nu har även Lamin själv gjort ett drag med artisten i offentligheten. Efter att Zara publicerat en bild på sig syns nu Lamin lämnat en kommentar i offentligheten.

Underbar”, skriver Lamin till bilden.

Om Zara och Lamin är mer än bara vänner återstår att se, även om det länge spekulerats kring att han kan vara den som fått henne på fall.

Annons