LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Zara Larsson oigenkännlig på nya bilden – stora förändringen

30 okt, 2020 
Zara Larsson
Zara Larsson dyker ofta upp i olika frisyrer och sminkningar.
Nu har hon publicerat en helt ny bild där hon nästintill är oigenkännlig.
Annons
Zara Larssons nya erkännande – efter uppbrottet från BrianBrand logo
Zara Larssons nya erkännande – efter uppbrottet från Brian

Zara Larsson, 22, har länge varit en framgångsrik artist. Hennes karriär började redan när hon var 10-år gammal och klev in i TV4:s Talang. När svenska folket hade sagt sitt, stod det inga tvivel om att det var Zara som skulle kamma hem förstaplatsen. Detta var starten på en lång och framgångsrik karriär.

Idag är Zara inte bara ett välkänt ansikte för det svenska folket utan även en världsartist som släpper hitlåt efter hitlåt.

Zara Larssons hemlighetsfulla kärleksliv

Under årens gång har Zaras kärleksliv varit ett hett ämne. Häromåret fann Zara kärleken i modellen Brian Whittaker, 21, detta efter att fått hjälp av fansen att komma i kontakt med honom på sociala medier.

Zara och Brian visade upp sin kärlek i offentligheten men sommaren 2019 tog relationen slut. Detta dröjde dock innan Zara bekräftade. Men fansen hade haft sina spekulationer under ett bra tag.

Zara har sedan uppbrottet funnit kärleken på nytt. I samband med ett låtsläpp tidigare i år berättade hon att det fanns en ny kille i hennes liv men hans identitet ville hon hålla hemlig. Det har dock länge spekulerats kring att det är Lamin Holmén som stulit hennes hjärta. Han är en svensk dansare och modell som bland annat dansat i Melodifestivalen och Allsång på Skansen. Oavsett om Lamin är Zaras nya pojkvän eller inte så syns duon ofta umgås i uppdateringar på varandras sociala medier.

Annons

Nyligen uttalade sig Zara om relationen i en intervju med Daily mail. Hon avslöjade då att kärlekslivet går finfint och att det fullkomligt sprudlar i förhållandet.

– Jag är tillsammans med någon och vi är väldigt lyckliga. Vi har känt varandra i flera flera år, sa Zara då.

I samma intervju förklarade Zara Larsson dock återigen att hon kommer att fortsätta hålla relationen privat eftersom hon lärt sig av sina tidigare förhållanden att det kan vara bra.

Zara Larsson
Foto: TT

Zara Larssons stora utseendeförändring

På sociala medier är Zara en flitig användare. Idag driver hon ett Instagram-konto med över sex miljoner följare. Det är främst musikrelaterade uppdateringar eller selfies som syns i flödet.

Att Zara gillar att testa nya frisyrer och sminkningar står inga tvivel om men nyligen publicerade hon en bild där hon är nästintill oigenkännlig.

Annons

Zara ser på bilden ut att ha stora lösögonfransar och en sotning kring ögonen. Bilden går även i en rödaktig ton. Till bilden har Zara skrivit en hel hög med emojis som symboliserar exempelvis spindlar, blod och spöken. Kanske är det helt enkelt Zaras look för Halloween?

En sak som är säker är iallafall att fansen älskar Zaras förvandling, det regnar nämligen in kommentarer om hur häftiga bilderna är och hur vacker Zara ser ut.

Annons