LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Zara Larsson attackerad av fruktkastare: "Fuck you"

15 dec, 2016 
AvJonna Friberg Wennerberg
Superstjärnan Zara Larsson har blivit utsatt för fruktkastning. Under ett uppträdande på en skola i San Diego var det några elever som började kasta vindruvor på henne när hon uppträdde.
Annons

Förra veckan befann sig popstjärnan Zara Larsson, 18, på ett high school i ett fint område av San Diego där hon skulle uppträda på elevernas lunchrast.

– Jag går upp på en liten scen byggd av pallar, med ett skitkasst PA-system, jag har inga monitorer och det är bajs alltihop. Solen gassar så jag kisar exakt hela tiden och börjar svettas som en lök, berättar hon i ett nytt avsnitt av podden “Sanningens mammor“.

Allsångs avslutning på Skansen för Sanna Nielsen

Stjärnan säger att hennes uppfattning är att barn i åldrarna 14-17, de som går på high school, är de värsta och mest elaka och berättar att hon har varit jättenervös på grund av det.

– Dock hade jag två-tre trogna fans som stod längst fram och sjöng med i alla låtar. Jag fokuserade på dem, men efter ett kort ögonblick kommer då dom första vindruvorna flygande.

Annons

Hon fortsätter:

– Det är jätteotrevligt, men på ett sätt känns det annorlunda från när jag blev tomatkastad i Malmö. För då var det nämligen så att det var någon som stått där, mitt i publiken, relativt långt fram. Och har aktivt gått och köpt tomater för att kasta på mig. Då känner jag såhär: FUCK YOU.

Zara anser att upplevelsen i Malmö var mycket sjukare än den i San Diego, för i Malmö hade personen gått och köpt tomater, tagit sig till spelningen, lyssnat på halva konserten och sedan bestämt sig för att kasta tomater. Hon menar på att det är annorlunda att stå på sin lunchrast, med sin lilla matsäck och bara kasta vindruvorna där i för att få sina kompisar att skratta.

– Det är ju ingen som tvingar dom att stå där, det är ett vidrigt beteende. Men jag försökte i alla fall att skita i det och fortsätta. Vad fan ska man göra?

Förra året under en konsert i Malmö fick Zara tomater kastade på sig. Den som missat hennes klockrena svar till kastaren måste titta på det här.

Foto: Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons