yvonne ryding

Yvonne Ryding om ex-kärleken – har ingen kontakt: ”Räcker inte till”

Yvonne Ryding

Yvonne Ryding träffade kärleken på nytt efter skilsmässan från Kjell Bergqvist.
Men 2021 gick hon och sambon Mikael Jonasson skilda vägar.
Idag har de ingen kontakt alls.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Theoz om stödet i Linköping: ”Känns ändå stort”
0:27

Efter reklamen: Theoz om stödet i Linköping: ”Känns ändå stort”

(0:27)

Slå på ljud

Yvonne Ryding, 60, har varit en del av offentligheten i många år. Hon blev känd som fotomodellen som bland annat vann Miss Universum 1984. Sedan dess har karriären tuffat på och idag jobbar hon främst med sitt eget hudvårdsmärke YR a Beautiful Idea.

Tillsammans med den dåvarande maken Kjell Bergqvist, 69, fick de två döttrar – Sandra Bergqvist och Nathalie Bergqvist. Men efter 12 år som gifta gick det välkända paret skilda vägar.

Yvonnes relation till ex-sambon Mikael – har ingen kontakt

Yvonne fann nio år senare kärleken i Mikael Jonasson och de levde som sambos i tio år innan även den relationen gick i kras och hon flyttade från Östersund för att komma närmare sina barn och barnbarn.

Det var 2021 som paret valde att gå skilda vägar och idag har de ingen kontakt.

– Nej, nej det har vi inte. Han har börjat om ett nytt liv, så är det, säger Yvonne till Hänt.

Hon flyttade från Östersund till Hälleforsnäs för att hennes föräldrar började bli äldre och hon hade fått sitt första barnbarn – något som fick henne att se på livet annorlunda.

– Jag kom också närmare mamma och pappa och de börjar ju bli till åren, de är ju närmare 80 båda två. Så även om vi inte är grannar så har jag nära till dem. Det är inte 60 mil lixom utan tar 45 minuter att åka. Och det är väldigt skönt att känna så. Sen är jag ju nära barn och barnbarn, det blir ju något annat när man blir mormor. Man får ett annat tänk på livet, hur man vill leva och vad man ska göra.

Så ser Yvonne Rydings kärleksliv ut idag

Sedan uppbrottet berättar Yvonne att hon levt som singel och har istället fokuserat på jobbet och sin närmaste familj. Någon mer känner hon att hon inte har tid med i nuläget.

– Jag lever själv. Jag vet inte, jag har jobbat väldigt mycket så jag känner att jag räcker inte till något annat än mina barn, barnbarn och min själv. Så det har varit en väldigt bra tid för mig att fokusera så, berättar Yvonne.

Om det är något som kommer vara hela livet får tiden helt enkelt utvisa men i dagsläget trivs hon.

– Jag tycker faktiskt att det har varit väldigt skönt så jag låter det rulla på. Så får vi se om det varar livet ut eller vad det blir, det vet man aldrig. Men det har varit väldigt skönt för mig att ha det så.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN