LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Yvonne Ryding och Kjell Bergqvists dotter har fått barn – ovanliga namnvalet

01 jun, 2024 
Linn Seipel
yvonne ryding kjell bergqvist
Yvonne Ryding och Kjell Bergqvists dotter Sandra har fått barn!
Nu berättar kändisdottern om lyckan.
”Vi mår bra, men är trötta”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Yvonne Ryding ser tillbaka på tiden med Kjell Bergqvist – så är relationen med nya frunBrand logo
Yvonne Ryding ser tillbaka på tiden med Kjell Bergqvist – så är relationen med nya frun

Modellen Yvonne Ryding, 61, och skådespelaren Kjell Bergqvist, 71, var under många år ett av Sveriges mest omskrivna par. Efter drygt 12 år tillsammans gick de dock skilda vägar år 2000, och båda har idag gått vidare. Tillsammans fick de döttrarna Sandra och Nathalie, som båda är vuxna idag.

Förstnämnda blev tidigare i maj tvåbarnsmamma, och på Instagram ser vi nu Yvonne stolt visa upp mormorslyckan med bilder då hon går med nytillskottet i barnvagnen.

Yvonne Ryding och Kjell Bergqvists dotter har fått barn igen – ovanliga namnvalet

”Livet ❤ Mormor en andra gång, så tacksam. Den lilla prinsessan, är idag 7 dagar”, skriver hon i inlägget, och när Hänt når henne för att gratta utvecklar hon lyckan:

Annons

”Tack det känns fantastiskt, så tacksam att allt gått bra, och att alla mår bra. Så mysigt med en liten baby i familjen igen. Edwin är sådan fin och stolt storebror.”, skriver Yvonne i ett meddelande till Hänt.

Även pappa Kjell har träffat sitt andra barnbarn, bekräftar nu dottern och nyblivna mamman Sandra Ejdenwik [fd. Bergqvist, reds anm] i ett meddelande till Hänt:

”Tack snälla ja mamma har/hjälper till hemma hos oss till och från. Pappa var förbi för några dagar sedan med fina presenter till Felicia-Angeline och mig från dom. Vi mår bra tack, men trötta!”, skrev hon om Yvonne och Kjell.

På Sandras Instagram går att ta del av det hela vackra och alldeles speciella namnvalet:

”Tack för alla gratulationer och all kärlek 🌸🙏🏾 Felicia-Angeline Inez Ejdenwik”, skriver hon till en bild på lilla flickan.

Så är Yvonne Ryding och Kjell Bergqvist som morföräldrar – relationen idag

Hon har också en son sedan innan, som både mormor och morfar står nära:

Annons

”Vi har en son Edwin som är 6 år. Mormor är starkt närvarande för barnen som vi är väldigt tacksamma över. Jag, min mor och syster är väldigt nära och umgås mycket tillsammans med min familj. Morfar och Edwin är best buddies!”, skriver Sandra vidare till Hänt.

Familjen verkar ha en nära sammanhållning, även om kärleksrelationen mellan Yvonne och Kjell sedan länge tagit slut. När Hänt träffade Yvonne tidigare i år berättade hon att de till och med varit tillsammans i Thailand för att fira hennes 60-årsdag.

– Inte nu den här julen, men julen dessförinnan fyllde jag jämnt och då var vi ju nere hela konkarongen i Thailand och hade det jättetrevligt och mysigt. Så det är jättekul faktiskt, sa Yvonne då och fortsatte:

– Det är en ynnest faktiskt, det är ju så att inte alltid det fungerar. Det är ju klart att vi haft våra år när det inte var…det fanns ju en anledning till varför man skiljde sig om man säger så. Men jag är så himla glad att vi ändå har lyckats övervinna dem bitarna och gå vidare. Och acceptera läget som det är och göra något bra av det. Det känns jätte-jättebra.

FOTO: Cecilia Liljeton/TT, Instagram

Annons