Youtubern Kostiks chock under dejten med TV3-profilen Jessica

Kvinna med långt ljust hår

Youtubern Kostik träffade Jessica på en musikvideoinspelning och det klickade direkt. Nu vill Jessica överraska honom med en dejt i Hemliga beundrare, men det går inte riktigt som planerat.

Jessica Davidsson, 26, har tidigare medverkat i programmet Sveriges modigaste på TV3, som var en tävling där deltagarnas rädslor sattes på prov. Nu, två år senare, är Jessica tillbaka i tv-rutan, men den här gången i programmet Hemliga beundrare. 

Jessica har bjudit ut sin bästa vän Konstantin “Kostik” Harju, 22, även känd som Youtuber och komiker, för att ta reda på om hennes känslor är besvarade.

Vännerna träffades för tre och ett halvt år sedan under en musikvideoinspelning där kemi uppstod. Därefter dejtade vännerna i sex månader, men valde att avsluta relationen då de båda skulle flytta utomlands. Jessica berättar att de fortfarande är väldigt goda vänner, men att hon är förälskad i honom.

– När jag träffar Kostik så pirrar det i magen och jag blir som en liten tjej igen, jag är så nervös, säger Jessica.

”Googlar man på cringe så kommer det här upp”

Kostik berättar att även han är nervös inför dejten och att han ofta ger tjejer fel signaler när han bara försöker vara trevlig. När det slutligen visar sig vara Jessica som var hans hemliga beundrare, blir han chockad.

– Jag är väldigt, väldigt förvånad. Det här var den sista personen jag trodde skulle komma in idag, säger han.

När Jessica berättar att intresset för honom funnits i tre år, frågar han om hon verkligen tänkt igenom det här och vad tanken bakom dejten är. Jessica berättar då att hon vill att det ska vara mer som förut. Stämningen blir genast obekväm och Kostik berättar om den stela situationen.

– Det här är definitionen av cringe, googlar man på cringe så kommer det här upp, säger han.

Jessica fortsätter öppna upp sig och berättar vad hon känner för honom. När hon frågar om känslorna är besvarade ger Kostik henne det oönskade svaret.

– Nu vet jag inte hur du tänker, men jag tänker att vi ändå redan har gjort det här. Det blir svårt att återuppta det, just känslorna. Men tack för dejten, så kan vi vara vänner, säger Kostik och lämnar dejten.

När dejten är över berättar Jessica att det var en chansning att bjuda ut honom, men att det ändå är skönt att veta vart de står nu i efterhand.

– Det var en chansning liksom, och det brast. Det är klart man hoppades på att det skulle bli besvarat, det var ju därför jag kom hit. Jag förstår inte varför han inte kan säga som han tycker. Jag hade verkligen önskat att få ett mer rakt svar, säger Jessica.

Hemliga beundrare sänds måndagar 20.00 på TV3, Viafree och Viaplay.

LÄS MER: Deltagarna hittade kärleken i ”Sveriges Modigaste”

LÄS MER: Här dejtar Bonde söker fru-Jennie i Hemliga beundrare

FOTO: TV3

SENASTE NYTT!