Här dejtar Bonde söker fru-Jennie i Hemliga beundrare

En kvinna och man tittar in i kameran
Jennie Nyström har tidigare försökt hitta kärleken i Bonde söker fru, men snubblade på målsnöret till att vinna bonden Magnus hjärta. Nu gör hon ett nytt försök att hitta kärleken i tv-rutan. Den här gången i nya säsongen av Hemliga beundrare.
Annons


Det var i höstas som Jennie Nyström, 27, var en av deltagarna i programmet Bonde söker fru – kärlek åt alla, som sändes på TV4 play. I programmet tog hon sig hela vägen till final, men i slutvalet valde bonden Magnus att fortsätta träffa Moa Bergdahl. 

Annons

Nu är Jennie aktuell i den nya säsongen av Hemliga beundrare på TV3, där hon har bjudit ut sin vän Rasmus Rosengren, 27, som hon ännu inte träffat i verkliga livet.

Rasmus är en så kallad hobby-streamer och sänder live på Facebook där han pratar om psykisk ohälsa och hjälper folk med sina dagliga problem. Jennie fick upp ögonen för Rasmus under hans livesändning, där hon fastnade för hans röst och skickade då iväg ett meddelande till honom.

– Jag tyckte han var väldigt intressant, sen började det. Vi har pratat i telefon och skypat i över ett år nu. Allting, förutom att ha setts in reality, säger Jennie i programmet.

Annons

Hon fortsätter:

– Utöver vår vänskapsrelation tycker jag att det klickar attraktionsmässigt och det skulle jag vilja utveckla lite mer. Därför vill jag bjuda ut honom på en dejt nu och se vad som händer med oss. Jag är så pirrig.

När Rasmus fick reda på att det var Jennie som var hans hemliga beundrare blev han glad och lättad.

– Äntligen fick jag krama om Rasmus och det var så himla skönt, för det kändes som ingen av oss ville släppa varandra, säger Jennie.

”Allt går för kärleken”

Jennie och Rasmus hade inte träffats tidigare då distansen mellan dem är lång. Jennie bor utanför Sandviken i Gävleborgs län och Rasmus bor i Boden i Norrbottens län. Avståndet mellan de båda är något som Rasmus är orolig över, då han har ett kontrollbehov och menar att distans inte funkar för honom.

Annons

– Jag kan inte ha kontroll över någonting som är flera mil ifrån mig. Då känner jag mig liten och hjälplös, säger han i Hemliga beundrare.

Jennie berättar då att hon kan tänka sig att flytta till Boden om relationen skulle utvecklas till något mer.

– Jag är ju sån, det är ingenting som hindrar mig. Allt går för kärleken, säger Jennie.

Hemliga beundrare sänds måndagar klockan 20.00 på TV3, Viafree och Viaplay.

FOTO: TV3

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…