Yohannas kärleksbesked – efter Bonde söker fru – Jorden runt

22 apr, 2020 
Yohanna Espinoza Berg fick åka vid sista valet i Bonde söker fru – Jorden runt.
Nu berättar hon för Hänt hur hennes kärleksliv varit efter programmet.
Annons

Bonde söker fru – Jorden runt
Bonde söker fru – Jorden runt

Yohanna Espinoza Berg, 28, var en av brevskrivarna i årets Bonde söker fru- Jorden runt. Hon var hos bonden Michel, 34, som driven gård i Moçambique. Hon var kvar ända till slutvalet. Där tog det dock stopp för Yohanna då Michel istället valde Linnéa Hjort.

Nu berättar Yohanna för Hänt hur hon tänker kring sin medverkan och självaste inspelningen.

– Jag är supernöjd med produktionen och hela teamet som var nere i Moçambique. De var otroligt måna om oss, blev som vänner och jag kände mig otroligt bekväm med dem alla. Jag hade nog inte haft samma upplevelse om inte de hade varit just dem som var där. Dessutom kände jag mig lyssnad på och aldrig bortglömd. Med själva klippningen är jag också rätt nöjd då jag inte tycker de försökt vinkla mig på något särskilt sätt, säger hon.

Känner du att det är något som inte framställs rätt med tanke på klippningen? 

– I verkligheten bjuder jag på mig själv lite mer än vad det verkar som och jag var väldigt aktiv i alla aktiviteter vi gjorde osv vilket kanske inte syns men det är oundvikligt i ett program på knappt en timme som ska spegla en hel dag där. Vi fick umgås en hel del med Michels bästa vänner som jag kom superbra överens med, de är magiska människor vilket tyvärr inte kom med på tv men lite fanns på TV4 play.

Det hände sedan – efter Bonde söker fru – Jorden runt
Det hände sedan – efter Bonde söker fru – Jorden runt
Yohanna i programmet.

Yohannas kärleksliv efter programmet

– Jag har gått på ett par dejter efter tiden i Moçambique men kände snabbt att det just nu inte är prio för mig att dejta. Jag vill främst fokusera på mina psykologstudier, träning och vänner och försöka göra livet så bra som möjligt trots covid-19. Men jag är inte stängd för att träffa någon. Dyker det upp en person som bockar i mina boxar så kan jag absolut ge det en chans. Men just nu trivs jag bra som singel, säger hon.

Annons

– Jag har rätt så regelbunden kontakt med både tjejerna från slottet samt tjejerna som var med i Moçambique. Michel valde otroligt intressanta, kloka, godhjärtade och roliga brudar som jag idag kan kalla goda vänner. Jag är så glad att jag fick spendera tiden där mer dem och att vi än idag hörs av ofta.

Annons