Yannick Tregaros hemliga kärlek – Sara, 26

Yannick Tregaros hemliga kärlek – Sara, 26

Skilsmässan från friidrottsstjärnan Emma Green slog ned som en bomb. Men nu har tränaren Yannick Tregaro hittat en ny idrottsstjärna att leva med.

Det var i februari 2014 som höjdhoppsstjärnan Emma Green, 31, och hyllade tränaren Yannick Tregaro, 38, meddelade att de skulle skiljas. De hade då varit ett par i totalt nio år, varav gifta i tre.

– Det har växt fram under en tid. Sådant här sker inte över en natt. Det är som det är. Det var inte det vi tänkt från början, men nu är det så, sa Yannick till Aftonbladet.

Emma Green och Yannick Tregaro beslutade att skilja sig.

LÄS OCKSÅ: Emma Green bryter helt med exet Yannick Tregaro

Emma var desto mer öppenhjärtig i “Berg flyttar in” som sändes september 2015.

– Det var inte smärtfritt. Gifter man sig är det liksom… Det är klart att jag trott på att vi ska vara tillsammans. Det är panik och chock. Som att allting rasar runt omkring. Det var skitjobbigt, verkligen. Svinjobbigt.

Men Emma kom snabbt på fötter igen och ett halvår efter separationen mötte hon kärleken i basketstjärnan Emil Salon, 30. Sedan våren 2015 är de sambos i en lägenhet bara ett stenkast från hjärtat av Göteborg.

Emma med sin nya kärlek Emil Salon.

På andra sidan om staden huserar Yannick. Men han lever inte ensam. Nu kan vi avslöja att han sedan en tid tillbaka är tillsammans med 26-åriga Sara Holmgren. Sara som ursprungligen kommer från Karlstad är långdistanslöpare och vann exempelvis Lidingöloppets 15 kilometer förra året – och kom hela två minuter före Yannick i mål på imponerande tiden 57:01.

De delar alltså intresset för träning, och framför allt löpning. I magasinet Spring berättar Yannick om känslorna för Sara och hur väl de fungerar ihop när de kommer till idrotten.

– Jag har varit mycket på träningsläger med mina aktiva och då har min egen träning funkat bra. Och på hemmaplan är jag väldigt glad över att ha flyttat ihop med Sara Holmgren, jag älskar att springa med henne. Jag tror att vi hjälper varandra att utvecklas som löpare.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

LÄS OCKSÅ: Här visar Emma Green upp sin nya kärlek Emil Salon för första gången

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN