LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Emma Green bryter helt med exet Yannick Tregaro

16 nov, 2015 
AvSofia Hadjipetri Glantz
Emma Green lämnar Yannick Tregaro för gott. Idrottsstjärnan skaffar ny tränare efter skilsmässan.
Annons

För ett och ett halvt år sedan skilde sig friidrottsstjärnan Emma Green, 30 och hennes tränare Yannick Tregaro, 37. Sedan dess har de fortsatt jobba ihop, vilket de började med redan 2005. Nu bryter hon allt samarbete med exmaken.

– Jag vill göra allt för att ta mig tillbaka från alla skadebekymmer. Äntligen börjar jag känna att det är möjligt, skriver hon i sin blogg.

Emma Green och Yannick Tregaro träffades 2005 och var gifta 2011-2014. Nu är även idrottssamarbetet över. Foto: IBL
Emma Green och Yannick Tregaro träffades 2005 och var gifta 2011-2014. Nu är även idrottssamarbetet över. Foto: IBL

Emma har dragits med skador under en längre tid. Den som ska få henne i form igen inför OS i Rio nästa år är Per Tedenrud, 30.

– Jag känner inte Per sedan tidigare, vilket gör att vi får börja helt på nytt, skriver hon vidare.

För Yannick kommer hennes beslut som en stor besvikelse.

– Jag tycker att det är extremt tråkigt men accepterar hennes beslut. Jag är förvånad och tar det väl sådär men vill att det ska gå bra för henne, säger Yannick till GT.

Annons

Om någon trodde att Amors pilar kommer drabba Emma Green och hennes nya jämngamla tränare får denne tänka om. Sedan förra hösten är hon tillsammans med basketstjärnan Emil Salon, 30. I somras gick hans flyttlass till sportstjärnans lägenhet i Göteborgsstadsdelen Majorna.

– Det känns skönt och härligt. Det underlättar livet och man mår bättre, sa Emma Green i GT i juli om kärleksrelationen.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons