TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

William Spetz om kärleken till Idol-finalisten: "Blev så himla förälskad"

19 apr, 2018 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Annons:
Här är vårens mest omtalade – och viktigaste – armband
Annons

SVT-profilen och youtubern William Spets, 22, avslöjade i sitt sommarprat i P1 2017 att hans första kärlek i livet var en annan tv-profil. Som 17-åring hade han nämligen fallit handlöst för Idol-deltagaren Erik Rapp.

– Det här kapitlet av mitt liv kallar jag ”halvåret jag ägnade att vara hopplöst förälskad i en Idol-deltagare, som jag skämt ut mig för på Twitter och som aldrig gillade mig tillbaka, sa William i sitt sommarprat.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

De två hade kontakt via sociala medier, men känslorna förblev obesvarade. Så någon relation inleddes aldrig. Trots det så har Erik betytt mycket för William, något han nu öppnar upp om i en intervju med Aftonbladet.

– Jag blev så himla förälskad i honom. Och jag tror det var för att han symboliserade också något större för mig. Han blev ett exempel på den jag då inte vågade vara. Jag såg honom och att han vågade uttrycka sig och vara stolt över den han var. Det var en tid i mitt liv då jag inte hade en tanke på att berätta för mina föräldrar om vad jag kände och tänkte. På så sätt blev han viktigare än en  ”Idol”-förälskelse. Och det förklarade jag för honom. Han blev väldigt glad och tyckte det var fint. Han kanske ljög för social kompetens, men han sa det i alla fall, skrattar William Spetz.

Annons

22-åringen har visserligen överlevt sin obesvarade kärlek med gott resultat. För två år sedan var han med som en av programledarna för Melodifestivalen och nu är han aktuell i en egna superhyllade föreställningen “Mormor jag vet att du är i himlen, men har du tid en timme?”.

Men på frågan om hur hans relationsstatus ser ut idag är William Spetz aningens mystisk i sitt svar.

– Hur ska jag svara rätt på den frågan? Nej, men jag är singel och så. Jag älskar ju att träffa människor och umgås med kompisar och gå ut och dansa. Men jag har inget förhållande och jag trivs väldigt bra med det, säger han och tillägger:

– Nog för att jag inte är 19 och ung längre, men jag tänker att jag vill ha lite tid på mig.

FOTO: Ibl

Annons