LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Wiktoria om nya uppdraget för SVT – talar ut om framtiden

19 aug, 2018 
AvAgnethe Alm
Wiktoria om nya jobbet på SVT
I våras såg vi Wiktoria ta sig an bland annat opera och country i TV4:s ”Stjärnornas stjärna”. Nu berättar hon om nästa tv-projekt för SVT.
Annons

Sedan debuten i Melodifestivalen 2016 har Wiktoria Johansson, 21, haft en given plats bland Sveriges artist-stjärnor. Året efter gjorde hon återigen succé i Melodifestivalen och efter det har allting rullat på för artisten.

Under våren fick vi följa Wiktoria i TV4:s ”Stjärnornas stjärna”, där åtta artister tävlade genrer de inte är vana vid att sjunga. Wiktoria klarade sig igenom country, latinmusik och hårdrock, men fick inte tittarnas röster när hon tog sig an opera.

”Stjärnornas stjärna” gick inte hem hos alla och programmet möttes av mycket kritik och låga tittarsiffror. Wiktoria valde att inte bry sig om vad andra tyckte.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag läste aldrig någonting, så jag har bara hört vad folk har sagt till mig. Men jag tyckte bara att det var en väldigt rolig grej att göra. Om det inte gick hem hos alla så har det med dem att göra. Jag tyckte det var ett roligt koncept och det var väldigt kul att vara med i programmet, säger Wiktoria till Hänt.

Annons

Trots kritiken räds Wiktoria inte för att ta sig an fler tv-jobb. I höst ser vi henne i SVT:s nya satsning ”Alla för en”. Ett program där två lag med kända profiler tävlar i kluriga frågor inom musik, tv, film och ordlekar.

– De ringde och frågade om jag ville vara med, säger Wiktoria till Hänt och fortsätter:

– Jag vet inte hur mycket jag får säga om det, men jag vet att jag får säga att jag är med.

Under sin medverkan i Melodifestivalen 2017 avslöjade Wiktoria Johansson att hon funnit kärleken hos dansaren Martin Jonsson. Tidigare i vår kom chockbeskedet att de gjort slut, men lyckligtvis hittade de tillbaka till varandra. I maj bekräftade Wiktoria deras återförening via ett inlägg på Instagram. Då fullkomligt dränktes paret av fansens kärlek och glädje i kommentarsfältet.

”Omg ni är så sööta tillsammas”, skrev ett fan.

”Va glad jag blir! Länge leve kärleken”, skrev en annan.

Foto: IBL

Annons