TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Maria Forsbloms tabbe under intervjun med Wiktoria i Nyhetsmorgon

05 jul, 2018 
Lina Arvidsson
När Maria Forsblom intervjua Wiktoria i TV4:s Nyhetsmorgon går inte allt som det ska. Det är när programledaren ska presentera Wiktorias nya låt, Perfect memory, som det går fel.
Annons

Artisten Wiktoria, 21, intervjuades i TV4:s Nyhetsmorgon av programledaren Maria Forsblom.

Wiktoria fick berätta om sitt hektiska sommarschema och vad som hänt sedan hon var med i Melodifestivalen förra året med låten, As I Lay Me Down.

Wiktoria är aktuell med sin nya låt, Perfect Memory, och ska sjunga den i Nyhetsmorgon. Men när Maria Forsblom ska presentera låten går det fel.

– Du kommer att framför din nya singel, Perfect Day. Lite kort, vad känner du när du står där på scenen och kör den? frågar Maria Forsblom.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Perfect memory, rättar Wictoria.

– Perfect memory, förlåt, säger Maria Forsblom.

Men Wiktoria lägger ingen vikt vid felsägningen och svarar genast på frågan.

– Jag känner bara att den är väldigt somrig och härlig. Jag blir väldigt glad när jag sjunger den. Det handlar bara om att man ska ha kul egentligen, känner jag. När jag tänker på den så ser jag mig själv och tjejkompisarna sitta och grilla, åka nercabbat, bara lyssna på hög musik. Sommarkvällar, säger Wiktoria.

Annons

Maria Forsblom blev den 1 maj mamma för andra gången när lilla Matheo föddes. Sedan tidigare har hon sonen Milan tillsammans med sambon Emil Hägglöf.

– Det känns jättebra. Inte bara får jag en ny bebis, men jag får också möjligheten att ge vår lilla Milan ett syskon. Även om vi har gjort det en gång förut så känns det nästan större den här gången, för att vi är fler som får njuta av bebisen, berättade hon i en video som TV4 publicerade i samband med att hon gick på föräldraledighet.

I samma video berättade hon också att hon inte planerade att jobba något under sin föräldraledighet.

– Det kommer nog inte att vara några problem att koppla från jobbhjärnan, utan det ska bli trevligt och mysigt att få se Nyhetsmorgon från soffan.

Men så kom sommaren med semestrar samtidigt som flera av Nyhetsmorgons programledare befinner sig på politikerveckan i Almedalen. I måndag överraskade så Maria Forsblom tittarna genom att dyka upp i TV4:s Nyhetsmorgon.

FOTO: TV4, IBL

Annons