Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Wiktoria Johanssons nya kärleksbesked – 7 månader efter uppbrottet

06 jun, 2019 
AvSarah Mansouri
Wiktoria Johanssons nya kärleksbesked – 7 månader efter uppbrottet
22-åriga stjärnskottet Wiktoria Johansson har fått Melodifestivalens publik att häpna med sin vackra stämma. Senast hon var med i tävlingen hade hon nyligen gått igenom ett uppbrott, vilket låten hon då sjöng också handlade om. Nu är artisten tillbaka med ny musik och för Hänt berättar hon om kärlekslivet idag.
Annons
Wiktoria Johanssons nya kärleksbesked efter uppbrottet från Martin Jonsson: ”Konstigt”Brand logo
Wiktoria Johanssons nya kärleksbesked efter uppbrottet från Martin Jonsson: ”Konstigt”

Wiktoria Johansson, 22, debuterade i Melodifestivalen på SVT 2016 och tog då svenska folket med storm. Med låten Save me tog hon sig ända till final och slutade till sist på en fjärde plats.

Sedan dess har Wiktoria fortsatt att satsa på musiken. Bland annat har vi sett henne två gånger till i Melodifestivalen. Senast med bidraget Not with me, där hon sjöng ut om kärlek, medan vatten föll över henne som regn.

När Hänt träffar Wiktoria under nyinvigningen av Mosebacketerrassen i Stockholm berättar hon om inspirationen till låten hon sjöng då.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Mello-låten var verkligen som att jag skrev ner det jag kände i stunden och jag var väldigt heartnbroken. Det var det jag skrev om. Jag bara skrev och tänkte kanske inte riktigt att det skulle bli en låt, säger Wiktoria Johansson till Hänt.

Annons

Det var i oktober förra året som Wiktoria gick ut med att hon och pojkvännen Martin Jonsson gått skilda vägar och det krossade hjärtats ord ledde till en låt.

Efter Melodifestivalen har det dock varit tyst från artistens håll – fram tills för ett par veckor sedan när hon släppte nya singeln OMG.

Till skillnad från Mello-låten var den nya singeln mer planerad.

– Här pratade vi om att vi skulle skriva en låt och de frågade vad som händer i mitt liv. Då hade jag känslan av att ”men oh my God bestäm dig bara”, säger Wiktoria.

”Trött på vad som pågår”

Wiktoria berättar att OMG har samma inspirationskälla som artistens andra låtar – hennes egna liv.

– Det som alla man låtar brukar handla om, mitt liv. Just den här handlar om när man är i en relation och man börjar bli lite trött på vad som pågår. Det är mina egna erfarenheter, som jag varit med om och när man bara ”Nej men nu får du ta och bestämma dig”, säger Wiktoria.

Efter uppbrottet med exet Martin är Wiktoria hemlighetsfull när det kommer till hur kärlekslivet är idag.

– Jag känner att jag inte vill prata så mycket om det. Jag fokuserar på mig själv och jag mår bra. Det är huvudsaken, säger Wiktoria till Hänt och fortsätter:

– Jag vill ha det för mig själv.

Artisten bekräftar även att hon är singel.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom TT

Annons