Ingvar Oldsbergs dotter Viktoria om enorma sorgen 1 år efter hans död

Ingvar Oldsbergs dotter Viktoria

Ett år har passerat sedan Viktoria Oldsberg förlorade sin pappa.
I samband med årsdagen berättar hon om sorgen, som fortfarande är stor.
– Han hade alltid tid att stanna och snacka lite, säger hon i en ny intervju.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Håkan Hemlin och hustrun Heidis nya familjelycka
0:23

Efter reklamen: Håkan Hemlin och hustrun Heidis nya familjelycka

(0:23)

Slå på ljud

Den 10 februari var det ett år sedan den folkkäre programledaren Ingvar Oldsberg gick ur tiden, 76 år gammal, i sviterna av hjärtsvikt. I Kungsbacka-Posten uttrycker nu dottern Viktoria Oldsberg, 33, Ingvars yngsta dotter, saknaden.

– Det är lite dubbelt, för det är fortfarande lite chockartat att det gick så fort när han dog. Samtidigt så känns det ibland som att han fortfarande är här. Men det är han ju inte, så det är klart att det väcker känslor, säger Viktoria till tidningen.

Viktoria om sorgen efter pappa Ingvar Oldsbergs bortgång

Far och dotter hade ständig kontakt. Och nu inser hon hur många Ingvar hade berört.

– Pappa hade ett så enormt stort hjärta, han tog sig alltid tid med människor, han älskade att möta folk och hade alltid tid att stanna och snacka lite, säger hon.

Viktoria uttrycker en sorg över att hennes son Charlie, 1,5 år, inte kommer att få lära känna sin morfar. I samband med årsdagen av faderns bortgång skrev Viktoria på Instagram:

”Jag saknar hur du satte guldkant på mitt liv, hur du berikade med kunskap och humor. Jag saknar dina blixtsnabba kommentarer och din ständigt närvarande omtanke. Jag saknar hur du alltid bredde ut dina armar för kameran och ditt ständiga av- och påtagande av glasögonen. Tomrummet efter dig är enormt, men det är så mycket med dig som lever vidare och fortsatt ska göra”, skriver hon intill en gammal bild på dem två ihop.

FOTO: Robin Aron / GT / TT

FRÅN FÖRSTASIDAN