LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Viktor Philipsons glädje med Carolina Gynning: ”Vilda fick ett syskon”

19 dec, 2023 
Viktor och Carolina
Carolina Gynning lever numera på en gård med kärleken Viktor Philipson och familjen.
Nu skriver Viktor att dottern Vilda plötsligt fått ett syskon.
”Tur att det blev en liten kille den här gången”, skriver Carolina Gynning under Viktors skämtsamma inlägg.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carina Berg om framtiden med Carolina Gynning: ”Vi ska skärpa oss”Brand logo
Carina Berg om framtiden med Carolina Gynning: ”Vi ska skärpa oss”

För ett par år sedan fann Carolina Gynning, 45, kärleken i Viktor Philipson, 37. Nu har paret kilat stadigt länge och sommaren 2021 välkomnade de dessutom sitt första gemensamma barn – dottern Vilda, 2.

Lyckan var total då paret länge hade kämpat för att bli gravida. Men plötsligt kom plusset på stickan och lilla Vilda föddes. Carolina är även mamma till döttrarna Alicia och Adele som hon har från ett tidigare förhållande.

Viktor Philipsons skämtsamma inlägg om syskon till dottern

Carolina har en stor kärlek för både sina barn men även till sina djur. Hon har bland annt de två hundarna Snorren och Luna. På sin Instagram avslöjande hon nyligen att familjen utökats – då hunden Luna fått en liten valp.

Annons

”Herregud! Vi är i himmelriket. Vår hund Luna fick en liten valp igår, allt har gått bra men det var ganska dramatiskt. Tänkte att jag berättar om allt i nästa podd! Men vår nya lilla familjemedlem är här och hon är otroligt älskad av alla redan. Lilla skatten Love C, skrev hon på Instagram.

Nu visar sig familjen utökats ytterligare och denna gången är det Viktor som skriver om glädjen på Instagram. Viktor har nämligen skaffat sig en traktor som han kallar för "Vildas syskon"

”Dagen då Vilda fick ett nytt syskon. Tack!”, skriver Viktor till inlägget.

Även Carolina spinner vidare på att fordonet är en ny familjemedlem.

Tur att det blev en liten kille den här gången”, skriver hon.

Carolina Gynning och Viktor Philipsons nya liv på gården: ”Sjuka grejer”

Sedan några månader tillbaka lever Carolina och Viktor på en gård. Nyligen berättade Viktor att paret kanske tar tillbaka sin Youtube-kanal nu när de flyttat till sitt nyköpta hus.

”Den kanske kommer tillbaka nu när vi flyttat ut på gård. Det händer sjuka grejer här hela tiden”, skrev han i ett meddelande till Hänt tidigare i december.

FOTO: TT

Annons