LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Viktor Bergström om fusket i Farmen – så lurade han TV4: ”De visste inte..”

22 feb, 2023 
FARMEN 2023
Det börjar dra ihop sig i Farmen och kampen om amuletterna är viktigare än någonsin.
Nu avslöjar Farmen-deltagaren sanningen om läggmatchen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Casanovas om känslorna inför Mello 2023Brand logo
Casanovas om känslorna inför Mello 2023

Farmen 2023 är i full gång och det börjar dra ihop sig. Det första tecknet som visar på att säsongen lider mot sitt slut är att det snart är det dags för Torpet att stänga ner för den här gången.

I kvällens avsnitt är det dags för den allra sista Torpet-kampen och storbonden Tora Brandström, 24, skulle skicka tre "Torpet-kämpar". Det blev Viktor Bergström, 28, Sebastian Västerlund, 31, och Eddie Gecer, 46.

Det blev Sebbe som till slut kammade hem kampen. Men det var väldigt spännande mellan honom och Eddie. Men Viktors insats i tävlingen var långt ifrån bra.

Sanningen om läggmatchen i Torpet-kampen

Anledningen till Viktors tafatta insats berodde på att han inte ville vinna. I programmet avslöjas det nämligen att han förlorade med mening.

Annons

– Ja, men Viktor la sig ju rakt av där. Så han brydde jag mig inte om, jag skrattade bara inombords, förklarar Eddie i programmet.

När Hänt når Viktor berättar han mer om beslutet:

– Jag orkade inte åka till Torpet, jag kände att jag inte ens behöver åka till Torpet. Jag tänkte, varför ska jag dit och häcka? Så då la jag mig bara i Torpet-kampen och det visste ju de om. Sebbe skulle ju vara lite kaxig där i synk då och det är ju patetiskt för han visste ju om att jag skulle lägga mig, säger Viktor till Hänt och fortsätter:

– Det var ju jag som gjorde att Sebbe kom till Torpet ju, jag la mig ju. Annars skulle jag ju gjort som jag brukar göra och kamma hem det där.

Viktor om läggmatchen – produktionen visste ingenting

Men om man verkligen får lägga sig på det där viset verkar vara aningen oklart. Produktionen visste nämligen inte om vad Viktor hade i kikaren, så därför var det fritt fram.

Får man lägga sig sådär?

– Det visste inte om att jag skulle göra det. Jag vet inte, men jag tror inte de brydde sig med tanke på att jag har gjort så mycket för Farmen. Så de blev nog glada att jag la mig, hade jag åkt från Farmen hade de ju dött, vad tänkte de göra då?, säger Viktor till Hänt och fortsätter:

– Det hade ju blivit en trött vecka på Farmen. Jag kände att nej jag vill inte åka dit, jag har ingenting där att göra.

FARMEN 2023

FOTO: TV4

Annons