LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Det tycker Viktor om att Carolina Gynning lägger ut lättklädda bilder

09 jan, 2024 
Carolina Gynning och Viktor
Carolina Gynning är inte blyg när det kommer till att visa upp sin kropp i sociala medier.
I en ny intervju med Amelia får hon en fråga om vad pojkvännen Viktor Philipson egentligen tycker om detta.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carina Berg om framtiden med Carolina Gynning: ”Vi ska skärpa oss”Brand logo
Carina Berg om framtiden med Carolina Gynning: ”Vi ska skärpa oss”

Carolina Gynning, 45, är en kvinna med många järn i elden. Hon syns titt som titt i tv-rutan, har en podcast ihop med Carina Berg, 46, och har dessutom fullt upp med sin konst.

På senaste tiden har Carolinas konst blivit allt mer explicit och naken, vilket har fått följarna på Instagram att reagera starkt.

”Är barnen stolta över din konst????”, skrev en person i kommentarsfältet till en bild på en tavla som föreställer en tjej som onanerar vid ett träd.

”Vad sysslar du med aldrig aldrig skulle jag vilja ha dina teckning”, hälsade en annan.

Men Gynning verkar ha hittat sin nisch och fortsätter stolt att visa upp sina konstverk i sociala medier!

Det tycker Viktor om Gynnings lättklädda bilder på Instagram

Det är inte bara kvinnorna i konsten som är lättklädda, Carolina lägger också titt som tätt upp bilder på sig själv där hon visar en hel del hud. I en ny intervju med Amelia frågar reportern Linda Skugge, 50, vad Carolina Gynnings pojkvän Viktor Philipson, 37, egentligen tycker om detta.

Annons

– Jag har nog tidigare valt män som velat forma om mig till något annat och tyckt jag varit för högljudd och självständig och yvig och färgstark. Men man kan ju aldrig bli något annat. Det är ”love it or leave it” liksom, säger hon.

Carolina menar att Viktor älskar henne precis som hon är och att han snarare vill att hon är sig själv ännu mer.

– Jag vill ha det här fria som jag och min man har. Han accepterar den jag är. Han kan till och med säga ”men kan du inte sätta på dig något ännu sexigare”.

Carolina Gynnings superkropp – så gör hon för att hålla sig i form

Carolina jobbar stenhårt för att hålla sig i toppform. Hon besöker gymmet flera gånger i veckan och är mycket stolt över sin styrka och sitt utseende.

”Har aldrig haft muskler på mina armar trodde inte jag kunde få några (alltid en ursäkt man kan dra för att slippa träna). Men jag kan få muskler och jag blir starkare. Stolt över mig själv som aldrig ger upp och som alltid köttar vidare”, skrev hon nyligen i ett inlägg på Instagram.

Vid sidan av allt annat driver Carolina Gynning även kontot Project push, som är en sida till för att inspirera andra att må lika bra av träning som Carolina själv gör.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons