LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carolina Gynnings kroppshemlighet – nu visar hon förändringen: ”Trodde inte jag kunde”

11 nov, 2023 
Malin Ljung
Carolina Gynning var övertygad om att hon inte kunde få muskler. Men ett nytt träningsupplägg har gjort att hon jublar över resultatet.
”Stolt över mig själv som aldrig ger upp”, skriver hon nu.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carolina Gynnings tuffa tid under modellårenBrand logo
Carolina Gynnings tuffa tid under modellåren

Carolina Gynning, 45, har den senaste tiden varit i ropet med sin nya nakenkonst. Bland annat en tavla där hon porträtterat sig själv när hon står i skogen och tar på sig själv.

Konsten delar betraktarna i två läger; ena delen jublar och tycker att det är superfräckt, medan den andra är kritiska till att det är för vågat. En av de som ifrågasätter tavlorna är Carolina Gynnings egen mamma Agneta. Hon tror helt enkelt att dotterns tavlor inte kommer sälja.

– Nu ringde hon mig häromdagen och sa såhär; ”du kommer ju inte sälja de tavlorna, jag råkade ju se lite på Instagram vad det är du håller på med just nu, det är ju ingenting man kan sälja Carolina”, berättar konstnären i senaste poddavsnittet med Carina Berg.

Carolina Gynning om sin nya nakenkonst

Carolina har själv ryckt på axlarna åt det hela och har svarat:

– Det är ju negativt. Vad är det för negativ inställning. Det tycker inte jag! Det kanske är det som kommer sälja bäst? Det är alltså bilder när jag pullar mot olika träd i Chanel-dräkt. Jag har aldrig sett något mer innovativt i konstvärlden,

Annons

Men det är inte bara konsten som tar plats i Carolina Gynnings liv, hon tar nämligen sitt eget välmående på fullaste allvar. Hon har den senaste tiden på sin Instagram visat upp små hintar av träningen, och nyligen fick en bild på hennes välmusklade armar de flesta att tappa hakan.

Så mycket tränar Carolina Gynning

Att Carolina tar träningen på allvar är ingen överdrift. Bland annat driver hon kontot Project push som är en sida som är till för att inspirera andra att må lika bra av träning som Carolina själv gör.

Nu väljer hon att visa upp bilder på sig själv på gymmet, och hon är obeskrivligt stolt över vad hon åstadkommit med sig själv.

”Har aldrig haft muskler på mina armar trodde inte jag kunde få några (alltid en ursäkt man kan dra för att slippa träna). Men jag kan få muskler och jag blir starkare”, skriver Carolina.

Carolina Gynning har döttrarna Alicia, 11, Adele, 9, och Vilda, 2. Men att vara trebarnsmamma är inte en ursäkt 45-åringen använder för att inte träna. I inlägget avslöjar hon nämligen att den välmusklade kroppen inte kommit gratis – istället ser hon till att träna minst tre pass i veckan.

Resultatet är onekligen något som Carolina jublar över.

”Stolt över mig själv som aldrig ger upp och som alltid köttar vidare”.

FOTO: Karin Törnblom/TT , Instagram

Annons