LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Victor Leksell om uppträdandet på Allsång på Skansen: ”Hatade varje sekund”

15 aug, 2023 
Hanna Bolander
victor leksell allsången
Säsongsavslutningen av Allsång på Skansen med Pernilla Wahlgren i spetsen gick av stapeln ikväll.
En av gästerna var artisten Victor Leksell.
Han har tidigare berättat om sin upplevelse av att framträda på Skansen.
– Hatade varje sekund, sa han då.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristin Kaspersen om att ta över AllsångenBrand logo
Kristin Kaspersen om att ta över Allsången

Igår var det säsongsavslutning för Allsång på Skansen. I det sista avsnittet för i år gästade inga mindre än Victor Leksell, Helen Sjöholm, David Ritschard, Samir & Viktor och norska artisten Dagny.

Pernilla Wahlgren tog i år över facklan från Sanna Nielsen, vilket har väckt blandade reaktioner hos tittarna. Men Sanna passade på att hylla Pernilla då de båda gästade Tilde de Paulas talkshow.

– Du var så fruktansvärt bra och är, verkligen. Vi sitter och tittar på det varje tisdag!, sa Sanna då.

Viktor Leksell om framträdandet på Allsången: ”Hatade varje sekund”

Kvällens gäster bjuder på bekanta ansikten där vissa gästat Allsången tidigare år, inte minst Viktor Leksell, som då uttalade sig om upplevelsen han hade 2020.

Annons

– Det blev pannkaka. Det var första gången jag körde med ett band. Jag är inte en ”Allsång på Skansen”-artist, särskilt inte utan publik. Jag vill se människorna som sjunger med. Jag hatade varje sekund av det framträdandet, sa han då till Dagens Industri.

Därför tackade Victor Leksell nej till Lotta på Liseberg

Efter hans förra framträdande bad han till och med om att klippet från Allsången skulle plockas ner från Youtube. Han har sedan dess hållit sig ifrån liknande program. Bland annat så har han tackat nej till Lotta på Liseberg och Så mycket bättre.

Han berättar i intervjun att en av anledningarna till att han valde att tacka nej till Så mycket bättre var att han kände att han inte hade så mycket att berätta. Victor kände att han behövde uppleva mer innan han gästar programmet.

Men ikväll är han alltså trots allt tillbaka som en av artisterna i kvällens Allsång, den här gången med publik och en ny allsångsledare.

I kvällens avsnitt påtalade han att han varit med tidigare i programmet och passade på att säga att det inte var någon publik då.

– Det är kul att uppleva alla er, säger han och syftar på publiken.

Samir och Viktor gästar också Allsången ikväll. Det är första gången som de spelar tillsammans inför publik på nästan fyra år. Och för att inte missa äran att vara med i finalprogrammet fick Samir göra en stor uppoffring. Han fick nämligen ställa in sista dagen på semestern.

FOTO: SVT

Annons