Idol 2023 marknadsföring banner

Viktor gör låt utan Samir – så här låter han solo

04 apr, 2017 
AvJohanna Bladh
Sorg för Samir & Viktor-fansen – dramat fortsätter!
Annons
Smyglyssna på Viktor Frisks nya låt!
Smyglyssna på Viktor Frisks nya låt!

I vintras fick vi alla bevittna det största dramat i Samir Badrans & Viktors Frisks historia.

Meningsskiljaktigheter splittrade pojkarna. Samir bildade en ny duo med Kevin Högdal och tillbringar all tid på att spela in ett eget program på Kanal 5. Viktor försvann in i bubblan av att skriva en bok om sin adhd. Samir tackade ja till att dansa med Sigrid Bernson i “Let’s Dance”.

Men så plötsligt såg vi ljuset i tunneln. Popduon återförenades i musikskapandet och började skriva på en ny låt som förhoppningsvis ska bli årets sommarplåga. Vi firade och älskade livet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu kommer nästa smäll. Viktor har gjort en egen sololåt – helt utan Samir. På sin Facebook-sida skriver han:

Nu ska jag berätta något som i stort sett ingen vet. Knappt mina egna föräldrar. Nu på fredag släpper jag min första sololåt. Det känns helt sjukt. Låten heter ”Allting ordnar sig”.

Samir Badran, Viktor Frisk.

Både Samir och Viktor lever med diagnosen adhd och låten är en hyllning till alla likasinnade. Viktor skriver:

Annons

Med den vill jag, precis som med min bok, få folk att förstå hur vi med ADHD ofta känner oss. Men också få alla där ute med ADHD att inse hur bra ni är. Hur starka vi är! Viktor Frisk – Allting ordnar sig släpps nu på fredag #minsuperkraft #viktorfrisk#alltingordnarsig

I inlägget har Viktor lagt ut 30-sekunders förhandslyssning som hyllas i kommentarsfältet. En av de som kommenterat är Samir själv som skriver: ”Grym!!!”.

Vi vill helst att Samir & Viktor gör allt tillsammans för resten av livet men måste erkänna att Viktor är grym som solo-artist!

Foto: IBL

Annons