Sigrid och Samirs hemliga projekt: "Kan bli askul"

Varje fredag dansar Samir Badran tillsammans med Sigrid Bernson i Let's Dance. Nu avslöjar de att de smider planer på fler samarbeten i framtiden.

Just nu gör Samir Badran, 26, succé tillsammans med Sigrid Bernson, 28, i Let’s Dance. Men det är inte bara dansen som Sigrid briljerar inom, nyligen avslöjade hon att hon har ett skivkontrakt och jobbar stenhårt med att producera egen musik.

 – Planen är att göra det själv men jag är inte främmande för att göra det tillsammans med andra. Jag tycker att varje låt ska vara en egen fristående historia, jag vill bara släppa jättebra musik, säger hon till Hänt.

LÄS OCKSÅ: Samirs tuffa beslut om Sigrid efter romansryktet

Musiken har funnits i hennes liv länge men hon har inte känt att hon kunnat ge sitt allt till det än. Hon vill att musiken ska bli perfekt och det kräver mycket tid. Sedan är hon orolig för att hon ska bli dömd hårdare utifrån eftersom att hon redan är bra på att dansa och har blivit en offentlig person.

– Jag har sjungit länge och skrivit musik länge men har inte tagit steget att visa upp det för folk ännu, berättar hon.

Sigrid vill släppa flera låtar vid olika tillfällen så att de som lyssnar får ny musik snabbt. Den första singeln kommer hon att släppa under året, riktigt när vet hon dock inte än.

– Antingen till sommaren, efter Let’s Dance eller till hösten. Jag hade gärna släppt det innan Let’s Dance men det har vi inte hunnit, säger hon och fortsätter:

– Jag har hållit på med musik jättelänge men det har varit något som jag vill göra all in. Jag är väldigt perfektionist och det är svårt när det kommer till musik.

Det är inte bara på dansgolvet som Samir och Sigrid kompletterar varandra. Bakom kulisserna smider de framtidsplaner inom musiken tillsammans.

– Skulle det bli så att ett erbjudande trillar över oss så hade vi lätt kunnat göra det, säger Sigrid.

Dansparet tillbringar mycket tid tillsammans nu och har pratat om musik flera gånger. De har även sjungit tillsammans en del.

– Samir har faktiskt försökt lära mig rappa, det är riktigt roligt men jag är superdålig på det, säger hon.

– Lägg av, du är grym, inflikar Samir.

Diskussionen om att göra en låt tillsammans har varit på tal men de har ännu en del att bestämma innan de kan ro båten i hamn.

– Om vi hade fått göra en låt ihop och vi hade fått gjort den själva utifrån våra idéer kan det bli askul. Men då hade vi nog gjort en låt med ganska mycket ironi och humor i, säger Sigrid.

Sigrids mål med musiken är att kunna kombinera den med dansen.

Lyssna på när Sigrid försöker rappa Samirs låt

LÄS OCKSÅ: Samir Badrans och Sigrids fusk i ”Let’s dance”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!