Viktor Frisks stöd till Emil Ingemarsson efter uppbrottet från Margaux

Viktor Frisk, Emil och Margaux Dietz

Margaux Dietz och Emil Ingemarsson har gått skilda vägar.
Nu visar Viktor Frisk sitt stöd till vännen under den tuffa tiden.
”Finaste människan”, skriver han om Emil.
Slå på ljud

För ett år sedan skapade Youtube-profilen Margaux Dietz stora rubriker när hon förklarade att hon och Jacob Liebermann bestämt sig för att gå skilda vägar. Anledningen till att nyheten slog ner som en bomb över nöjesvärlden var för att de bara några månader innan hade lovat att älska varandra i nöd och lust i en ceremoni framför vänner, släkt och familj.

Bröllopet var otroligt kändistätt och på sociala medier kunde man se flertal stora profiler dela med sig av bilder och videor från sagobröllopet. Men trots att de såg väldigt lyckliga ut på alla bilder var det något annat som dolde sig under ytan, och även fast många hade svårt att förstå varför de plötsligt skulle gå skilda vägar var det tidigare paret fast beslutna vid att det var det rätta.

Efter det svåra uppbrottet från Jacob åkte Margaux till Sydafrika för att komma iväg från allt som hänt i Stockholm och rensa tankarna. Med sig hade hon sin bror Theo Dietz och vännerna Emil Ingemarsson och Viktor Frisk. Emil var en ny person för Margaux följare och när hon kom hem från den väl behövda resan sågs hon fortsätta hänga en hel del med honom och Viktor.

Relationen med Emil Ingemarsson

Ganska snart började Margaux Dietz följare misstänka att det var mer än bara vänskap mellan henne och Emil, och efter att det spekulerats en hel del kring deras relation bekräftade de till slut deras romans genom att lägga upp en bild på när de kysser varandra i solnedgången.

Under sommaren har Emil börjat synas mindre och mindre tillsammans med Margaux, och i ett inlägg på bloggen hintade influencern för ett par veckor sedan om att det var något i hennes privatliv som inte stod rätt till.

Direkt började hennes läsare misstänka att det var relationen med Emil som det handlade om, och efter flera veckors tystnad från de båda kunde de under tisdagen bekräfta att de valt att gå skilda vägar.

Viktor Frisks stöd till vännen Emil

Viktor Frisk är nära vän med både Emil och Margaux, och efter uppbrottet har han valt att visa sitt stöd till Emil genom att lägga upp en bild med en fin text på Instagram. Intill en bild på honom och vännen skriver han:

”Finaste människan jag känner. Riktig familj.”

Under bilden ser man Emil kommentera två röda hjärtan mitt bland alla Viktors följare som även de visar sitt stöd till den nyblivna singeln.

LÄS OCKSÅ: Margaux Dietz och Emil Ingemarsson har gjort slut - första orden

LÄS OCKSÅ: Theo Dietz svar efter TV4:s oväntade fråga om Bachelor

FOTO: TT, Instagram
SENASTE NYTT!