TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Viktor Frisks mystiska kärleksliv – här är sanningen

25 feb, 2019 
Viktor Frisk
Influencern och artisten Viktor Frisks kärleksliv är något han själv alltid varit fåordig om.
Under alla år som kändis har det spekulerats hej vilt om eventuella partners – nu reder vi ut alla rykten.
Annons

Viktor Frisk talar ut om relationen med Martina HaagBrand logo
Viktor Frisk talar ut om relationen med Martina Haag

Viktor Frisk, 24, må vara en av Sveriges mest populära artister. Tillsammans med vännen Samir Badran, 29, utgör han duon Samir & Viktor och de två har trots sin ringa ålder till och med släppt en biografi om sig själva där de öppnat sina hjärtan för läsaren.

Men det finns ett ämne som Viktor Frisk genom årens gång inte vädrat särskilt mycket om – nämligen hans kärleksliv. Han har varit relativt tyst om ämnet. Därför tänker vi reda ut alla rykten kring vilka han dejtat och vad som egentligen är sant eller inte.

Ett av de första och största ryktena  började under 2018 då han deltog i Let’s Dance tillsammans med dansaren Linn Hegdal, 24. På pressträffen inför Let’s dance fick de frågan om de båda två var singlar, och svaret var ja. Viktor berättade då samtidigt för Hänt att han absolut hade kunnat tänka sig att dejta henne om någon gnista skulle uppstå.

– Klart jag kan tänka mig att dejta Linn, sa han då.

Annons

En annan person han har kopplats ihop med genom dans-programmet är Martina Haag, 55. Romansryktena eldades på rejält i somras när Viktor Frisk la up en bild på Instagram där han och Martina Haag håller om varandra med bildtexten:

”Bästa kvällen” och Martina Haag postade i sin tur en kärleksfull bild när Viktor fyllde år.

”En av de finaste, lojalaste, knasigaste människor jag har träffat”, skrev hon på Instagram då.

Viktor Frisk svarade i en kommentar: ”Älskar dig, ses sen”. Men när Hänt sedan träffade Viktor i augusti menade han på att de inte var något mer än vänskap.

– Jag kan dementera det ryktet. Jag och Martina är bara vänner, sa han då.

Träffade någon i december

Den 27e december hade Viktor en frågestund på Instagram där han fick en fråga om sitt kärleksliv.

”Jag träffar någon. Kärleken vet jag inte men jag tror inte på att rusa fram”, svarade Viktor Frisk och fortsatte att utveckla sitt svar:

Annons

”Dessutom kommer jag lämna allt som jag inte känner att folk ska veta åt sidan. Känner att folk vet det mesta om mig och mitt liv ändå. Jag mår bra och känner mig glad när jag träffar den här människan”.

Ett annat rykte är mellan artisten och Margaux Dietz, 29. Även de fann varandra när de båda medverkade i TV4:s Let’s dance 2018. Sedan dess har de fortsatt umgås och tillbringar numera mycket tid tillsammans. I videor på Youtube och på Instagram har Viktor även synts vara barnvakt åt Margaux son Arnold, 2, som hon har ihop med ex-maken Jacob Liebermann, 34.

Det har ryktats hej vilt om att de skulle vara ett par efter att Margaux lämnat sin ex-man, men detta dementerade Viktor i januari på Instagram.

“En fin vänskap dör aldrig. Inte på den här nivån. Nej vi är inte tillsammans men vi stöttar varann i alla lägen, och vi skapar minnen jag aldrig kommer glömma. Aldrig någonsin!”, skriver Viktor Frisk i inlägget och fortsätter:

Annons

”Den här människan fick mig att sänka garden för vem jag är och jag vågar tro på mig själv. När ni läser det här så vet ni ingenting. Men vad Margaux har fått mig att inse och hur livet fortsätter är helt sjukt. Man får bara inse hur bra man har det och inse att det finns inget att vänta på, kör bara på! Och njut av livet”.

Kom ut som bisexuell

Vem Viktor Frisk än dejtar så har han fler att välja på än många. För ett par år sedan kom nämligen artisten ut som bisexuell då han skrev ett öppet inlägg på Facebook och Instagram där han berättade att han gillar både tjejer och killar.

I podcasten ”Tankar med”, som drevs av Daniel Redgert, berättade Viktor Frisk mer om sin sexualitet.

– Jag ligger med både tjejer och killar. Jag anser att vi lever i 2017, man ska få älska och göra vad fan man vill med vem man vill. Man behöver inte ta upp det hela tiden. Det är ingenting som är konstigt, sa han då i podcasten.

FOTO: TT/Instagram 

Annons