LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Viktor Frisks kärleksbesked – efter heta ryktena med dansaren Linn

10 apr, 2018 
AvStina Dahlgren
Många har hoppats på en Let's dance-romans mellan Viktor Frisk och hans dansare Linn Hegdal. För Hänt avslöjar han nu hur det ligger till mellan dem egentligen.
Annons

Viktor Frisk, 23, har haft fullt upp under våren med både Melodifestivalen och Let’s dance. Det sistnämnda programmet har inneburit en intensiv träningsperiod för sångaren, och flera timmar varje dag har han tillbringat i träningslokalen tillsammans med dansaren Linn Hegdal, 22. På pressträffen inför Let’s dance fick de frågan om de båda två var singlar, och svaret var ja.

– Klart jag kan tänka mig att dejta Linn, sa han då.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Hon är jättefin. Vi har en extremt bra connection. Hon är faktiskt en av få som jag hade velat dansa med av de som är med. Jag gillar att hon är skånsk. Och sen att det är lite jävlar anamma i henne. Hon sätter mig på plats.

Sedan dess har tittarna med spänning följt parets resa tillsammans och hoppats att en romans ska uppstå. Nu berättar Viktor hur det har gått med kärleken.

– Linn är världens bästa människa men just nu har vi inte nått någon form av passion, säger han.

Annons

Han förstår att folk spekulerar i det eftersom att hans artistkollega Samir Badran, 27, blev tillsammans med sin dansare Sigrid Bernson, 29, i samma program.

– Men låt folk undra, säger Viktor och skrattar.

Han har dock inte stängt dörren helt för en romans mellan sig och Linn.

– Men vi måste lära oss att dansa först. Om jag lär mig det då kan det utvecklas, säger han.

Fortsättning följer helt enkelt för Viktor och hans dansare Linn.

I fredagens program fick de stå kvar på trappen bland de två par som hade fått lägst röster. De klarade sig kvar och får därmed fortsätta tävla.

Foto: IBL, Instagram

Annons