LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Viktor Frisk talar ut om hjärtesorgen – starka känslorna: ”Gick sönder”

16 jun, 2023 
Frida Eklöf
Viktor Frisk öppnar upp om den svåra tiden
Viktor Frisk slog igenom stort tillsammans med gruppen Samir & Viktor.
Men åren som gått har inte varit de lättaste för Viktor.
Nu öppnar han upp om de svåra perioderna i livet och även en hjärtesorg som tog hårt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Viktor Frisk om nerverna inför förlovningen: "Fruktansvärt"Brand logo
Viktor Frisk om nerverna inför förlovningen: "Fruktansvärt"

Det var under sommaren 2021 som artisten och influencern Viktor Frisk, 28, fann kärleken i 17 år äldre Andreas Gran, 45.

Viktor Frisks ärliga ord om hjärtesorgen: ”Gick sönder”

Men innan Viktor fick Andreas på fall tvingades han kyssa många grodor. Det är i podcasten Frisk & Qvist, som han har tillsammans med kollegan Josephine Qvist, som Viktor öppnar upp den gången han genom gick ett trauma.

– Jag blev sviken för första gången på ett sätt som är helt sjukt, det var något inuti mig som gick sönder. För mig var det ett ganska stort trauma, jag tror att jag misstolkade kärlek och vänskap, det var första gången jag var intresserad av en kille. Hela grejen med att man tror att man blir älskad av någon så pass starkt och sen går det över till silent treatment, säger Viktor i podden.

Annons

Poddkollegan Josephine Qvist säger därefter till Viktor att hon tycker att han är för hård mot sig själv genom att säga att han misstolkade kärlek och vänskap. Viktor fortsätter med att berätta att detta hände innan han kommit ut med sin sexuella läggning och att det var under tiden som han turnerade med Samir Badran, 33.

– Under den sommaren där när det skedde så går någonting sönder inuti mig och jag vet inte hur jag ska hantera alla känslor, säger Viktor.

Viktor Frisk öppnar upp om missbruket: ”Jag trodde inte jag skulle bli 27”

Viktor gjorde tillsammans med Samir stor succé när de slog igenom med gruppen Samir & Viktor och tillsammans turnerade de i Sverige och deltog i Melodifestivalen tre gånger.

Annons

– Alltså jag var inne i en väldigt destruktiv period med mig själv, där jag tog mediciner på fel tillfällen. Jag använde substanser som var... Alltså det är fruktansvärt att säga men jag trodde inte jag skulle bli 27 ibland, säger Viktor i Nyhetsmorgon och kan inte stoppa tårarna som är på väg att komma.

– Men det var väldigt svårt, jag kom in i många destruktiva relationer på grund av att man umgås ju med människor som är likasinnade och som är som dig själv. Människor som förmodligen också försöker fly verkligheten lite.

Idag mår Viktor bra och han har tidigare berättat att kärleken med Andreas var den sista pusselbiten som saknades i hans liv.

FOTO: TV4 Play, Magnus Sandberg/Aftonbladet

Annons