Viktor Frisk om verkliga relationen med Margaux Dietz

Viktor Frisk och en Instagram-bild på honom och Margaux Dietz.

Viktor Frisk och Margaux Dietz har kommit varandra mycket nära under de senaste två åren.
Nu skriver Viktor ut sina känslor kring relationen som de har byggt upp tillsammans.
”Vi skapar minnen jag aldrig kommer glömma”, skriver han på Instagram.

Margaux Dietz, 29, och Viktor Frisk, 24, inledde sin vänskap när de båda medverkade i TV4:s Let’s dance 2018. Sedan dess har de fortsatt umgås och tillbringar numera mycket tid tillsammans. I videor på Youtube och på Instagram har Viktor även synts vara barnvakt åt Margaux son Arnold, 2, som hon har ihop med ex-maken Jacob Liebermann, 34.

Nyligen meddelade Margaux Dietz att hon och Jacob Liebermann valt att gå skilda vägar helt efter att ha försökt få tillbaka gnistan under en längre tid. Under den kämpiga tiden tillägnade Margaux mycket tid med sina vänner, däribland Viktor Frisk.

Viktor om starka bandet till Margaux

Just nu befinner sig Margaux Dietz och Viktor Frisk på en semester i Sydafrika där de hälsar på hos Margaux mamma. På plats finns även Margaux bror och sonen Arnold.

Både Margaux och Viktor har uppdaterat sina sociala medier under semestern och i ett nytt inlägg har Viktor delat en bild på sig själv där han lyfter upp Margaux i luften. Till bilden skriver han en hyllning och förklarar för sina följare vad Margaux betyder för honom.

Han ger ett klart besked om att deras relation fortfarande ligger på en vänskaplig nivå, men berättar att deras vänskap är otroligt stark.

“En fin vänskap dör aldrig. Inte på den här nivån. Nej vi är inte tillsammans men vi stöttar varann i alla lägen, och vi skapar minnen jag aldrig kommer glömma. Aldrig någonsin!”, skriver Viktor Frisk i inlägget och fortsätter:

”Den här människan fick mig att sänka garden för vem jag är och jag vågar tro på mig själv. När ni läser det här så vet ni ingenting. Men vad Margaux har fått mig att inse och hur livet fortsätter är helt sjukt. Man får bara inse hur bra man har det och inse att det finns inget att vänta på, kör bara på! Och njut av livet”.

I kommentarsfältet har Margaux svarat på Viktors ord och beskriver hur mycket hon uppskattar deras relation och att de kommit när varandras familjer.

”Världens finaste vän! Oj oj oj. Så glad att vi blivit ett med varandra och varandras familjer. Väldigt praktiskt med varsin extra mamma”, skriver hon.

Viktor Frisk om nya relationen

Viktor Frisk bekräftade nyligen att han träffat en speciell person efter att ha varit singel i ett år. I slutet av december valde han att bryta tystnaden om relationen. I en frågestund på sin Instagram passade en följare på att ställa den raka frågan om han hittat kärleken – och Viktor valde att svara ärligt:

”Jag träffar någon. Kärleken vet jag inte men jag tror inte på att rusa fram”, svarade Viktor Frisk och fortsatte utveckla sitt svar:

”Dessutom kommer jag lämna allt som jag inte känner att folk ska veta åt sidan. Känner att folk vet det mesta om mig och mitt liv ändå”.

Men även fast han vill hålla detaljerna för sig själv avslutade Viktor med att dela med sig av känslorna han känner för personen.

”Jag mår bra och känner mig glad när jag träffar den här människan”.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram