Idol 2023 marknadsföring banner

Viktor Frisk avslöjar: Så många har jag haft sex med

16 sep, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Samir och Viktor-stjärnan Viktor Frisk kom ut som bisexuell för ett år sedan. Nu avslöjar artisten och bloggaren allt om sitt sexliv – däribland hur många han har legat med...
Annons

För nästan exakt ett år sedan kom artisten, bloggaren och entreprenören Viktor Frisk, 22, ut som bisexuell. Han skrev då ett öppet inlägg på sin Facebook och Instagram där han förklarade att han gillar både tjejer och killar.

I podcasten ”Tankar med”, som drivs av Daniel Redgert, berättar Viktor Frisk nu mer om sin sexualitet.

– Jag ligger med både tjejer och killar. Jag anser att vi lever i 2017, man ska få älska och göra vad fan man vill med vem man vill. Man behöver inte ta upp det hela tiden. Det är ingenting som är konstigt, säger han i podcasten.

Viktor Frisk berättar också att han första gången låg med en kille när han var 19 eller 20 år och att det fortfarande är väldigt nytt för honom. Samtidigt avslöjar han också hur många han faktiskt har haft sex med.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har faktiskt legat med färre personer än man kan tro. Det är kanske femton stycken,  säger Viktor Frisk podcasten och fortsätter:

Annons

– Det där är så sjukt när du frågar “hur många har du legat med av varje”. Jag är ganska ny med killar fortfarande och har inte riktigt testat allt, om man säger så, så jag har ju legat med fler tjejer än killar i mitt liv. Kanske 80% tjejer och 20% killar. Resten får du räkna ut själv.

Melodifestivalen-stjärnan berättar också att han har haft flera trekanter, men menar samtidigt att han inte tycker att sex är så viktigt. I stället föredrar han att bara mysa.

– Jag gillar att mysa mer än att ha sex. Det är en sån jävla hets om sex. För mig är det mer attraktivt att bara kramas faktiskt, säger han.

Foto: IBL

Annons